fredag 18. mai 2018

Runde navnelapper

Navnelapper - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv. Gøyale navnelapper til barnas klær.


Runde navnelapper

Selvklebende - 1stykk i pakken. Supersøte design, selvklebende. Svært enkel bestilling! Høyeste kvalitet navnelapper. Ved merking av klær festes navnelappen på vaskeanvisning eller klesmerke for tilstrekkelig feste, ikke klistres direkte på stoff.


Fakta om våre navnelapper. Alle navnelapper er testet og oppfylt leketøy sikkerhetsstandard EN 71-3. Klistremerker til enkel merking av utstyr. Last opp eget bilde, eller velg en av våre tøffe fargemotiv. Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede etikettene for deg.


Runde navnelapper

Lag personlig tilpassede etiketter, etiketter på rull, adresseetiketter, returadresseetiketter og mer med Vistaprint. Ulike størrelser og former tilgjengelig. Stort utvalg av farger og motiver. Alltid gratis frakt - lag dine egne merkelapper idag! De tåler vaskemaskine og opvaskmaskine og bruges til at sætte navn på tøj, madkasser og andre ting, som du ikke vil miste.


Vi har strykefrie navnelapper i farger, klistrelapper, navnestempel, id-bånd for barn og klistremerker. Gratis porto på alle varer! Våre selvklebende merkelapper er enkle å feste. Huskd sine navnelapper tåler graders vask i vaskemaskin og oppvaskmaskin, og tar gjerne en runde i tørketrommelen. Husk å klistre navnelappen på vaskeanvisningen til klærne.


Vi har Norges største utvalg av navnelapper i ulike størrelser, og mange fine design slik at både store og små kan finne navnelapper de liker. PinkLabel navnelapper ble utviklet av to mammaer, som savnet navnelapper som sitter godt og holder lenge i ulike størrelser. Det enkleste er å bruke strykefrie navnelapper , de har lim som tåler vask og kan klistres rett på klærnes vaskelapp og harde overflater. Huskd sine merkelapper tåler graders vask i vaskemaskin og oppvaskmaskin, og tar gjerne en runde i tørketrommelen.


Denne pakken med navnelapper med beskyttende overflate gir deg muligheten til å merke dine barnas sko, støvler, gummistøvler, sandaler, joggesko, tøfler og mye mer. Den runde formen passer også i skoene til de minste. Om våre navnelapper. Våre navnemerker kan inneholde tre tekstlinjer samt et flott motiv etter eget ønske. Når navnelapper som ikke faller av er viktigst.


Runde navnelapper

Det er irriterende når en navnelapp faller av i vask. Derfor har vi gjennomført mange tester av forskjellige typer materiale, og kan tilby strykefrie merkelapper som kan brukes på alt – også klær og tekstiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg