torsdag 10. mai 2018

Cruise for voksne

Cruise for voksne

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Ta barna med på cruise , med de barnevennlige skipene. Se vårt brede utvalg av cruise til bl. Rask, enkel, lett å bruke.


Cruise for voksne

Døgnåpen kunderservice. Drømmer du om å nyte en fantastisk tur? Cruise for godt voksne. Oppleve kultur og aktiviteter i en skjønn forening. Legge deg i en deilig seng, få verdens beste service.


Vi har allerede cruise klare. Ta kontakt og har ikke vi datoen som passer så kan vi kanskje hjelpe dere likevel. Bli med på spennende reiser, de fleste med vår meget dyktige reiseleder Kjell Berg. Russlan Kroatia eller kanskje et cruise på Nilen.


For ikke å nevne Cook Island i Stillehavet. Forestill deg å starte dagen med kaffen ute på dekk mens båten seiler i Det Karibiske hav – fra paradisøy til paradisøy. Kanskje du heller vil på cruise i Middelhavet? Eller prøve skjærgårdscruise i Kroatia? En cruiseferie åpner en helt ny verden av reisemål.


Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Vi kan nevne Middelhavet, Karibien, Sør-Afrika, Suezkanalen, Sør-Amerika, Stillehavet, Australia og New Zealand. Et cruise er en perfekt måte å se verden på, for du får oppleve flere øyer og byer på en og samme reise.


Cruise for voksne

Velg mellom spennende cruiseruter i Karibia, Middelhavet, Det indiske hav, Hawaiis øyverden, Persiabukten og Nord-Europa. Du bor komfortabelt i lugaren din og kan nyte alle fasilitetene om bor som fantastisk underholdnings- og aktivitetsprogram, førsteklasses mat, og avslappende stunder ved bassenget. Dra på cruise til Middelhavet, Karibien og flere steder for priser ned til 4. Reise med Reiseleder. Bestill komfortable direktefly med TUI! Hurtigrutens cruise passer for voksne passasjerer som ønsker et rolig og behagelig cruise i noen av verdens vakreste områder, om bord på komfortable skip hvor man kan nyte deilige måltider.


VistaTravel er ikke noe eget rederi, men vår hovedleverandør av Elvecruise. De tilbyr førsteklasses elvecruise på de fleste elver. Det finnes mange gode grunner til å bestille et romantisk cruise. Ikke nok med at du kan velge mellom en rekke forskjellige former for cruise med varierte aktiviteter og reisemål, det er kanskje også langt rimeligere enn hva du tror.


Opplev rolig dager på sjøen og spennende destinasjoner sammen med familie og venner. Opplev flere øyer og byer på samme cruise ferie. Du kan be om pakker med cruise ,fly og hotell eller kun cruise only. Eksempelvis finnes det barneklubb, vannsklier, egne barne- og familiebassenger, Walt Disney Theater, sportsdekk med minigolf og basketball, kino som viser Disney-filmer, aktivitetssenter for ungdom, 3D-kino og mye mer.


Turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Du får godt reisefølge og en engasjert og sosial reiseleder med på kjøpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg