fredag 18. mai 2018

Blank slimete utflod gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Slimpluggen som dannes i livmorhalsen i svangerskapet beskytter barnet mot infeksjoner utenfra. Mot termin vil livmorhalsen modnes. Den blir mykere og kortere og holder dermed dårligere på slimpluggen.


Hos de fleste gravide vil slimpluggen løse seg opp og komme ut som rikelig tyntflytende, blank utflod. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun, grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Sorry litt ekkle detaljer.


Har dager til IKM. Vet det er forskjell fra person til person, men kan dette være ett graviditets-tegn? Hvis det ikke er det, hva kan det da være? Vil så gjerne bli gravid. Og når man så er gravid , så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten.


Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt. Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens. Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Sv: Helt blank utflod.


Liker ikke alle prøvere detaljer ? Syklusen min blir jo bare lenger og lenger, tror eg har hatt kjemisk to ganger så kansje derfor. Er oppi dager nå , men denne gang skal eg vente til dag før eg tester. Jeg husker lite av symtomer sist jeg var gravid , forde jeg viste ikke at jeg var det på mange uker ;) Meeen, jeg husker bestemt at jeg løp på do ofte en periode og var sikker på at mensen var kommet, antagelig fordi jeg var så våt. P Og hadde nok antagelig murringer også da vil jeg. Sjeldent med utflod hos gutter.


Selv om utflod er normalt og som regel ingen bekymring hos jenter, er det verdt å merke seg at det ikke oppstår på samme måte hos guttene. Utflod fra urinrøret til gutter skyldes som regel infeksjon og må sjekkes opp av lege. Takk for svar hmmmmmm.


Dette høres jo akkurat ut sånn som jeg har det. Tør ikke håpe på noe da, men det hadde nå vært herlig å få pos test i bursdagsgave. TR har dukka opp da.


Hvis jeg er gravid nå, så er det en liten luring som ligger og spirer. Det har til oppgave å hjelpe sædcellene på veien opp gjennom skjede og livmor og fram til egglederne, der de kan befrukte egget. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.


Lukter av og til litt søtt. Er ikke gravid , og har heller ingen kjønnssykdom. Ved seksuell tenning kommer det ganske mye, vannklar utflod fra skjedeveggene. Hvis du er gravid , er det normalt med rikelig hvitlig utflod.


Sykelige tilstander i skjeden og i livmorhalsen gir utflod. Da er det mer utflod enn normalt, og utfloden har gjerne en annen farge og ofte vond lukt. Normal utflod har en gulhvit eller klar farge, mens brun eller rød utflod tyder på blod.


Blodtilblandet utflod kan skyldes p-piller, og sees når hormondosen i p-pillene er for lav til å kunne opprettholde livmorslimhinnen, slik at denne ”brytes” ned og gir blødning. Noen av dagene etter at jeg ble gravid har jeg hatt noe blankt slimete utflod. Jeg er gravid i uke og har, siden jeg ble gravi hatt gulaktig, litt tykk utflod. Utflod består av slim fra livmorhalsen, avstøtte celler fra.


Kan det være el(at jeg har bommet), eller kan jeg være gravid ? Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Er det vanlig med mye utflod som gravid ? Jeg har hatt en ufarlig bakteriell infeksjon i skjeden (tror det var gardnerella eller noe sånt), og ble behandlet med Dalac. Gravid uke spør eksperten: Hei! Jeg har hatt en del gul, til tider grønn, utflod , og tok en prøve hos legen for en uke siden som ble sendt til dyrking.


Jeg var gravid i mars, men mistet. Hadde da utflod , stikninger i siden og ømme bryster. Også blødde jeg når jeg pussa tenna. Tenkte ikke så mye over det da, for legen hadde sagt jeg ikke var gravid , men stussa litt på det at jeg blødde i tannkjøttet husker jeg, Tror dette var ca en uke etter el, men noe usikkert ettersom det hadde vært noe kluss i syklusen.


Ja jeg husker ikke det med utflod fra sist men leste det da jeg fant helsekortet at jeg hadde kraftige kynnere og slimete utflod. Slimete utflod hadde jeg i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg