tirsdag 8. mai 2018

Kino lillehammer

Kino lillehammer

Gratis avbestilling! Jak zostalem gangsterem. Ved kjøp av minst gavebilletter, gir Filmweb redusert pris. Lillehammer kino - Kirkegaten Lillehammer , Norway - Rated 4. Har du husket å sikre deg billetter til vår grandiose førpremiere på fredag?


Kino lillehammer

Billettene flyr unna, så ikke. I dag er kinoen hyppig brukt som miksekino for store filmproduksjoner fra inn- og utlan og har soli lokal forankring som en av regionens primære kulturarenaer. Her finner du informasjon om tjenester for våre innbyggere og gjester. Markedsføringstillatelser.


Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på lenken i bunnteksten til våre e-postadresser. Vi ønsker å ta imot publikum i tiltalende og trivelige publikumsarealer. Kjøpte biletter refunderes normalt ikke. Det er ikke anledning til å bestille billetter over telefon eller e-post.


Unntaket er rullestolbrukere og personer med spesielle ledsagerbehov, mer info her. Kinoprogram - ODEON Kino. Stortorget blir i dag brukt til torghandel mandag, onsdag og lørdag. Bursdag er best på kino ! Bruk oss til møter, konferanser eller selskap. BEGEISTRE – BEVEGE – BERIKE.


Trailere og filmnytt fra Filmweb. Advarsel om Svindelforsøk. Om Bølgen Kulturhus. For deg som bor i,. LILLEHAMMER KOMMUNE - Navn på tjenestested - Postboks 986.


Aktiv ferie for hele familien, mange aktiviteter for barn, attraksjoner, skianlegg, museer, fornøyelsespark og mange tilbud om overnatting. Svar på noen av de mest stilte spørsmålene om Vinstra kino. Bygging av to nye kinosaler der den største salen graves ned mellom kinobygget og kunstmuseet og den minste plasseres inne i dagens kino. Kioskbygg i front rives og opprinnelig front reetableres.


I tillegg bygges deler av arealene i dagens kino om, inklusive nytt toalettanlegg under bakken. Se flere inspirerende prosjekter. Del denne artikkelen: velg din plattform! Vi var der i januar, og det var litt vått og kaldt, men det kan jo ikke byen noe for.


Kino lillehammer

Anbefaler å ta med brodder på vinteren! Var der bare en natt, så fikk ikke sett så mye. Var på kino (som var målet med reisen), og kinosalen var bra.


Spiste middag på Nikkers, en trivelig restaurant med sjel og god mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg