torsdag 3. mai 2018

Svømmehallen åpningstider

Bursdagsfeiring i svømmehallen. Vi starter med bading i ca. Det serveres pølse i brød xog valgfri brus. Pris per person kr 130. Dersom du ønsker det kan du ha med egen kake, snacks og lignende.


Barn som ikke kan svømme skal ha med voksne.

Vi ønsker all våre herlige badegjester en riktig god jul og et godt nytt år JJ. Ordinære åpningstider. Barn må være år og svømmedyktige for å kunne bade alene. For informasjon om åpningstider og priser besøk facebooksiden deres. Her finner du prisene til svømmehallen i Karmøyhallen og i badebassenget i Skudeneshavn.


Barn under ti år har kun adgang til svømmehallen sammen med en voksen. Barn over ti år som kommer alene må være svømmedyktige. Alle må dusje før bruk av svømmebasseng.

Dere plikter å rette dere etter beskjeder fra den ansvarlige og eventuelle oppslag på anlegget. Her er det aktivitetstilbud for alle aldersgrupper. Vennligst følg denne for å få mer informasjon om svømmehallen. For morgenbading i Giskehallen stilles det krav til at badende er svømmedyktige voksne personer. Voksen menes fra og med videregåendeskole-alder.


Bading skal kun finne sted dersom det er to eller flere badende i bassenget. Blir du langvarig skadet eller syk, kan du få endret perioden halvårskortet gjelder for. Ta direkte kontakt med svømmehallen og levér legeerklæring. Vi betaler ikke tilbake utleggene dine til selve kortet ved mistet kort og klipp. Ved kjøp av elektronisk halvårskort betaler du kortavgift på kroner.


Svømmehallen har tre basseng. Hovedbassenget er på 12xmeter med største dybde på meter. I tillegg er det et plaskebasseng med dybde på meter, et opplæringsbasseng med dybde på meter. Alle de tre bassengene har vanntemperatur på grader.


Det er en våt og en tørr badstu både i dame- og herregarderoben. Da et svømmeanlegg er et komplekst, teknisk anlegg kan vi ikke garantere at alle fasiliteter er i drift til enhver tid. Vi jobber kontinuerlig for at anlegget skal holde den standard kundene forventer.


Sjekk åpningstider , adresse og billettpriser for Gamlingen, Hetlandshallen, Hundvåg svømmehall, Kvernevik svømmehall, Tastahallen og Stavanger svømmehall.

I uke på nyåret, er det planlagt montasje av ny bassengduk i Størenhallen. Om det blir stengt lenger, vet vi ikke før slutten av uke 2. Se (utskriftsvennlige) åpningstider tabell (PDF, 1kB). Oversikt over åpningstider i ferier og høytider finner du under aktuelt.


Elverum svømmehall har et svømmebasseng på 1x meter med stupetårn og barnebasseng. I tillegg finnes treningsrom, badstuer, gratis trådløst nett og en kiosk med badeutstyr og snacks. Horten svømmehall kan tilby et basseng på x 1meter for trening, mosjon og lek, stupefasiliteter ( og m), vannsklie og badstue.


Du kan også lese om hvordan du går fram for å leie hallene til trening og arrangement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg