fredag 11. mai 2018

Hvor er det varmt i mars

Verden er full av spennende skatter - hva vil du oppleve i vinter? Her er en guide til årets reiseeventyr. Bestill en treningsreise i dag! Se våre reisemål her. Charter til Madeira i mars.

I mars er det fortsatt behagelig varme på vinterens reisemål selv om de kanskje synger på siste verset, eller er på vei til å bli for varmt. Liksom jorden har Mars gjennomgått en planetarisk differensiering, hvor en tett, metallisk kjerne er blitt omgitt av mindre tette materialer. Er du en sånn som liker å reise til skikkelig varme land om vinteren, eller foretrekker du en temperatur som kan sammenlignes med den norske forsommeren? For å hjelpe deg med å finne ditt perfekte reisemål i varmen har vi laget varmeguiden, hvor vi tipser om deilige reiser til varmen!


Har du lyst til å reise til et varmt og solsikkert sted i mars ? I varmeguiden vår får du tips til hvilke reisemål som passer for deg, uansett om du foretrekker behagelig norsk sommervarme eller om du vil ha det enda varmere. Hvor er det varmt i mars ?

Finn det perfekte reisemålet her Skrevet av: Birgitte Oxlund I mars begynner det så smått å bli varmt på mange av sommerreisemålene, selv om de skyhøye temperaturene lar vente på seg. Tenker du på å reise til syden i mars eller andre steder av verden er det mange flotte destinasjoner å velge mellom, men hvor er det varmt og best å reise? Vi har samlet våre anbefalte reisemål i mars og delt enda flere reisemål inn etter temperatur. Finn inspirasjon til din neste ferie her! Men reisemål som Kapp Verde, Egypt og Kanariøyene nærmer seg toppen, med gode snittemperaturer på 22–grader.


Australias solskinnsby kan friste med timer sollys i døgnet, og grader i vannet i mars måned. Temperaturen på land kan klatre opp til 30-merket, men en sval sjøbris gjør Perth friskt selv når sola er på sitt sterkeste. Finn flybilletter til Perth Finn hotell i Perth. Vil du også vite hvor det er varmt i januar og februar? Om natten synker gradene ned til rundt grader, så pakk med en tykk genser.


Til tross for at våren har varmere vær enn høsten, er vannet kaldere nå – bare grader. Varmest er det i sør, men stedene i nord er enda mer populære, hvor det er grønnere omgivelser. Mars , årets tredje (i den eldre romerske kalender den første) måne har dager.


Navnet stammer fra den romerske mytologi, måneden var helliget krigsguden Mars. Kan dere her inne hjelpe meg litt? Vill at det skal være følgende kriterier om det er mulig!

I oktober er været mer vekslende - solrike perioder blandet med overskyet og regnskurer, men fortsatt varmt. Ikke så veldig dyrt. Sent på høsten og på vinteren er det mildt, med gjennomsnittstemperatur på grader om dagen. Noe skyet vær og regn. Våren starter allerede i mars , med lengre perioder med sol og kortere regnbyger.


Vanntemperaturen er fortsatt. Det meste af det vand der findes på Mars er bundet i planetens to polarkalotter, hvor det findes som rim, blandet op med frossen kuldioxid eller tøris. Den smule der findes som vanddamp i atmosfæren, danner indimellem store højtliggende cirrusskyer. Fra tid til anden bryder kæmpemæssige støv- eller sandstorme løs på Mars. Få hjelp til å velge reisemålet Skrevet av: Travelmarket Lurer du på hvor det er varmt i april?


I april begynner varmen å melde sin ankomst på mange av sommerreisemålene, og vi har laget en oversikt over aktuelle steder og tilhørende temperaturer, så du vet hva du har å forholde deg til når du skal planlegge charterreisen. Når vi anbefaler besøk til Barcelona: April-juni og september. Tabellene under viser deg viktige gjennomsnittsdata når det gjelder vær og klima på ditt reisemål. Uttrykket solbading er attestert siden ca. Det er varmest og tørrest om sommeren, og selv om dette gjelder generelt for Tenerife, kan det være lokale variasjoner av været den aktuelle dagen, avhengig av hvor du befinner deg på øya.


ReubenKendt: Er det noen som har vært der i Mars ? Vi skal bo i Maspalomas i den sørlige enden av øya. Sommeren tar aldri slutt, den bare flytter på seg. Trikset er å vite hvor du skal reise for å finne din favorittemperatur. Derfor har vi laget denne guiden, der du måned for måned kan se hvilke reisemål som passer din smak værmessig.


Tipsene er delt inn i tre kategorier – varmt , varmere og varmest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg