onsdag 23. mai 2018

Lavkarbo kosemat

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Her finner dere en oversikt over mine oppskrifter. Det er ikke alltid like lett å plassere oppskriftene i kategori fordi de ofte kan brukes til flere ting. Passe som kveldsmat og veldig kosemat.


Dagene går, og jeg føler meg sterk kostholdsmessig #128588;#127995;.

Jeg kjenner på en enorm drivkraft, som det er en stund siden jeg har kjent på#129321;. Himmelsk god lavkarbo Troika – i ordets rette forstand. Troika har alltid vært min favorittsjokolade – og denne syns jeg faktisk ble bedre enn originalen! Vår versjon av lavkarbo Troika har en fløyelsmyk trøffel, med en søt og rik sjokoladesmak uten bitterhet. Jeg koser meg med den maten jeg spiser for å bli mett.


Hvis jeg legger litt ekstra arbeid og omtanke i måltidene mine med ordentlige og gode og naturlige råvarer, så er de tilfredsstillende nok i seg selv. Da er det ikke behov for noe ekstra kosemat senere på kvelden. Tror det er lurt å trappe opp bærinntak kombinert med yougurt, hvert fall hvis dette erstatter annet søtinntak Men ser at yougurten som du nevner har mye karber, og litt lite protein.


De siste årene har lavkarbo gått som en farsott over landets slankere, blant annet under navn som ketolysedietten og dr.

Forløperen til lavkarbo er dr. Hovedprinsippet går ut på å få kroppen din til å forbrenne lagret fett. Et lavkarbokosthold handler om mye mer enn vektreduksjon.


Helt siden hun la om til GI-mat og lavkarbo , har hun jevnlig sjekket eget kolesterolnivå. HDL-kolesteroltall, forteller Ulrika. Trenger man å spise masse karbohydrater, sukker osv. Vi her i huset trenger hvert fall ikke det. Noen oster, spekeskinke, en patè, hjemmelagd lavkarboknekkebrød og nøtter er deilig.


Som tittelen tilsier så er de superlett å lage, og smaksnøytral. Med andre ord så passer de helt ypperlig til ost og vinkveld! Lavkarbo salte kjeks på minutter!


Eller bare som snacks når du får lyst på noe salt? Fan av hurtigvarianter? Sjekk ut våre andre oppskrifter laget i mikrobølgeovn! Liker du kjeks med masse smak? Opprinnelig lagt inn av sunnereliv, her.


Vet at det ikke er populært med sukker, men i går stagget isåfall litt fruktcoctail mitt verste søtsug. Den inneholder kcal: protein g, karbohydrate 1g og fett g.

Du går ned i vekt ved å kutte ned på karbohydrater, som sukker, brø poteter, ris og pasta, og spise mer fett og proteiner. Også Statens råd for ernæring anbefaler nå slanking med lavkarbo som metode. Jeg elsker det engelske uttrykket “comfortfood”, hva er egentlig den norske ekvivalenten? Uansett, jeg lagde kyllingvinger med stangselleri og blåmuggostdip her om dagen, og det var skikkelig digg kosemat ! Jeg skal lage kosemat til klubben, og tenkte meg noe slags plukkemat.


Oppdatering på e-mail. Skriv din e-mail: Siste kommentarer. Deilig som middag eller som kosemat. Ost og skinkegrateng- lavkarbo : til personer egg dl fløte 2g skinke i biter 2g raspet ost. Jeg føler meg bedre, mindre migrene, stabilt blodsukkert , sover bedre, mindre hetetokter.


Ukemeny med enkel kosemat inneholder flere av mine favorittmiddager som er relativt ukompliserte å lage. At middagen går for å være kosemat betyr ikke nødvendigvis at den er veldig vanskelig å lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg