onsdag 2. mai 2018

Hufa lue barn

Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Klokken hever antrekket. Moteriktig og stilsikre blazere. For fest, jobb og hverdag.


Norges største spesialist av uniforms- og barneluer. Kasjettlua, artikkel 2er fortsatt en etterspurt lagervare og kanskje den mest kjente. LUER OG VOTTER TIL BARN. Hos oss finner du luene som virkelig varmer fra Kivat, Reima, Reflex, Didriksons og Vossatassar. Med den kalde vinteren her til lands, er det ekstra viktig å ha alt av yttertøy og vinterklær til barna i orden, før vinteren melder sin ankomst.


Uansett om det er snakk om baby eller barn , vått hår etter treningen eller kalde ører i vinterkulden, kan man forhindre forkjølelser og ørebetennelse, bare ved å ha en lue på hodet! Kjøp Hufa og andre flotte produkter direkte fra Norges beste motebutikker på Miinto. Butikk Logg inn Brukerkonto Handlekurv Til kassen. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Hufa er kjent for å levere kvalitetsprodukter til det norske klimaet.


Vi leverer luer for barn , herre luer og uniforms luer, med en spesiell vekt på god passform. Det betyr at du får produkter som kler deg bedre. Som totalleverandør til forsvaret og H. Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. Norges fineste barnegarderobe finner du hos lillemartine. Vi har kjente merkevarer som inspirerer både barn og voksne.


Luefabrikken tilbyr dessverre ikke lenger vanlige luer til privatkunder, bortsett fra Mummi- og Strekenluer. Markedet har endret seg de siste årene, og vi har derfor besluttet å kun satse på bedriftsmarkedet i tillegg til plagg med Mummi og Streken på. I går ankom kassevis med herlige herlige vinterplagg fra Ticket. Leveransen er nå komplett, og utvalget ikke til å klage på! Vi har heldresser til store og små ( barn ) i alle farger, samt todelte sett for de litt større barna.


Vi har også et lite utvalg av dunjakker og helt nytt av året er jakker også til de minster (starter på str 80). Lunheim bambus lue til barn er en myk og komfortabel lue med god stretch. Plagget er laget i et strikket materiale av bambusviskose, og er spesielt utviklet for helårsbruk.


Bambusviskose er miljø- og klimavennlig. Ingridstua er mitt fristed. Et gammelt, koselig hus på ei øy med fergeforbindelse. Vi er der så ofte som mulig.


Der finner jeg roen både ute i naturen og inne i vår koselige stue :) liker å lage mat, bake, lese bøker, samt trene. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Strikket lue fra Hufa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg