onsdag 30. mai 2018

Kjæleord

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Kjæleord , i både bokmål og nynorsk. Glosbe, online ordbok, gratis.


Kjæleord

Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Kryssordkongen fant mulige svarkombinarsjoner til kryssordet kjæleord. Kryssord er et spill som normalt har en firkantet eller rektangulær form med et rutenett av hvite og svarte ruter.


I dette vinduet skal du finne tabell mfor oppslagsordet snupp. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Kaller han for duppen ( han sovner på sofan) eller godgutten min, eller bare kjære. Han kaller meg for jenta mi, pusen og sussebass :) Deilig å være forelsket!


Norwegian Du putter den inn i en 15-liters beholder, omtrent gallons, og den vil kjøle ned til rett over frysepunktet, tre grader over frysepunktet, i timer i et miljø på grader Celcius. Gåkkå ( kjæleord for ea, ærfuglhunnen) mathus er noe som spesielt som en liten gourmetrestaurant ute på Hysvær. Ludvigsen har bygd huset av rekve og strøm kommer fra egen vindmølle. Her blir det servert lunsj med vin, og vi får høre om livet på Hysvær.


Vel, det er på tide å ta igjen: Våre foreldres kjæleord på hverandre er faktisk Bushey - tro det eller ei, fniste jentene, før de ble alvorlige og lovpriste mamma Laura og pappa George på. Jente her som håper dere kan hjelpe meg litt med koselige ting å si til en herlig gutt! Han kommer fra tyskland og snakker overhodet ikke norsk, så vi må prate engelsk og derfor begrenser det seg litt. Det går mest i handsome, sexy og honey. Synonymer er ord med lignende betydninger som kan utveksles for hverandre.


En historie blir så mye lettere å lese og vakrere hvis du. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Pus er eit kjæleord og vanleg brukt namn for kattar. Variantar av ordet er pusi, pissi og pussi. Det kan òg brukast som kjælenamn mellom elskande.


Ordet har samanheng med verbet å pusa, det å seia Pus, pus, pus eller Ps, ps, ps for å lokka til seg ein katt. Det er mannen til Ane Riel som er det. Snuppe er et ord på bokstaver som begynner med S og slutter på E. Ordet består av vokaler og konsonanter. Har aldri høyrt nokon bruke det om det andre kjønn.


Det må i så fall vere som ein spøk. Som når ein person kallar ein god kamerat Hei søten. Snart kommer kaffen på bordet. Og snart står særegenhetene fram. Ei konehand på et hundset ektemannlår er et punktum.


En aldri hvilende mobiltelefon er en fluktvei. Og den opparbeida kunsten å formulere kjæleord med sammenbitte tenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg