onsdag 16. mai 2018

Strikke sokker barn

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken. Velkommen til Stormberg. Sjekk ut sokker strikke.


Hvordan strikke sokker til barn.

Legg opp masker fordelt på strikkepinner (masker på hver). Her har jeg brukt superwash ullgarn (Trysil?) fra Europris og pinne nr 4. Har du alltid hatt lyst til å strikke sokker , men ikke helt vet hvordan du skal starte? Her viser vi deg to ulike metoder. Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv.


Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker. Er du glad i strikke sokker – særlig til barn ? Da kan vi glede deg! Blant de mange flotte strikkeoppskriftene, falt vi pladask for disse spiralsokkene fra Nordfjord i Sogn og Fjordane.

Gratis oppskrift på stripete barnesokker Sokker får man aldri nok av om man er barn eller voksen. På disse sokkene brukte jeg et nokså tykt garn til sokker , og pinnestørrelse 4. Her får du gratis oppskrift på varme, deilige sokker til dine små venner. Enkeltmønster nr Sokker til barn og voksne. Strikket i Sisu eller Perfect.


Mønstrene spenner fra helt enkle striper, til blomster, dyr og figurer. Oppskriftene er grundig forklart med tydelige diagrammer og foto, dette gjør at sokkene blir enkle og morsomme å strikke. Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca år siden av min mor , som igjen hadde lært det av sin mor. Det er av denne grunn jeg skriver gammeldags. Jeg har strikket sokker etter andre teknikker, men vender stadig tilbake til denne metoden, sokken sitter fantastisk godt på foten.


Lær å strikke med strikkeskolen. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk? Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Vi falt pladask for strikkeoppskriften som lover å gi oss den enkleste sokken i verden.


Endelig skal også vi strikke sokker til søte tottelotter! Kanskje du, eller en heldig person som får boka eller en ferdig sokk i gave, også synes at det er verdens fineste sokk ? Sokkene er finfine både for små og store bein, og du kan selvfølgelig strikke dem lange eller korte, i tykt eller tynt garn.

Den enkleste sokken i. Men her har du et utgangspunkt for noen tykke gode sokker som snurrer seg fint rundt føttene. Dette trenger du til et par voksne sokker : Tre nøster tykt garn, for eksempel Vamsegarn fra Rauma eller lignende. Str den andre sokken lik. Gjenta fra x omg rundt. Fest alle løse tråder på vrangen.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Nederst står lengden på ferdig sokk i hver str Blir teksten veldig uleselig. Dette er en fin tabell til å bruke når du strikker sokker. Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker , hentesett eller babyteppe? Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg