tirsdag 15. mai 2018

Uren hud hake

Bredt utvalg og gode avtaler. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Når vinteren nærmer seg og luften blir tørrere, blir også huden din tørr og dehydrert.


En ansiktsmaske hjelper deg mer å bevare gløden i huden. Skal virke beroligende og antiinflammatorisk på huden. Noen som har gode råd å komme med? Alt fra produkter til rutiner.


Har kviser på panna, rundt nesen, rundt munnen og på haken - altså, i midten av fjeset. Startet på haken , og har vokst oppover. Bruker the body shop tea tree oil. Haken og sidene av munnen er knyttet til forplantningsorganene, og kviser her tyder ofte på en. Jeg har lenge sliti med kviser og uren hud.


Føler dermed at jeg må bruke mye sminke for å dekke over alt. Man har ofte fetere hud i den såkalte T-sonen, det vil si i pannen samt sentralt i ansiktet over nesen og haken. Ofte kan man få mer uren hud og kviser i de fete områdene, eller t-sonen. Betennelse dypt i huden.


De dype kvisene dukker opp en gang innimellom, ofte på haken eller langs kjeven. Tette porer gjør at aknebakteriene trives godt, siden de ikke tåler oksygen, og formere seg. For ca år sidne fikk jeg respet på diane p-piller.


MEN, synes huden min generelt ble mye værre. Disse har hjulpet meg mye. Den kan være litt rødhissig og ujevn. Lurt å følge med på - særlig hvis du sliter med akne i voksen alder.


Er du påpasselig med å rense huden din riktig? Kviser og sorte eller hvite prikker har en lei tendens til å poppe frem langs hårfestet – og til og med i nakken og bak øret. Den mest sannsynlige årsaken til at du får uren hud langs hårfestet, er ifølge eksperten heldigvis enkel å gjøre noe med.


Men mange opplever også uren hud som godt voksne. Akne hos voksne rammer ofte nedre del av kinn, hake og hals. Personer med uren hud har vanligvis fet hudtype.


Enten i hele ansiktet, eller bare i pannen, på nesen og haken. Uren hud kjennetegnes av områder med tilstoppede eller store porer, sorte prikker, kviser, røde og blanke områder eller ujevn overflate. Det kan være fet hud i hele ansiktet, bare i pannen, på nesen og haken.


Hun har mye hudormer og kviser i panne,nese og hake. I det siste har hun også begynt og få store byller som blir veldig hoven og vond. Vi har vært hos lege og fått forskjellige kremer, men ingenting virker.


Fiskestrand mener likevel at det enkleste ofte er det beste. Kviser behandles med reseptbelagte kremer og tabletter, og våre hudleger har lang erfaring i arrbehandling. Gjør dette én gang i uken. Fukt huden og skrubb forsiktig med fingertuppene i minst ett minutt, så tørker du og smører på fuktighetskrem.


Uren hud hake

Huden bør få fukt minst to ganger daglig ved bruk av oljer som er velegnet for dette, som kokosolje, mandelolje, jojobaoljeeller lignende. Masser huden forsiktig ved bruk av tommel og pekefinger. Vet du om melkeprodukter har noen sammenheng med uren hud ? Hele huden flasser av, det svir og du ser helt forferdelig ut i flere uker.


Dette var et fint innlegg! Heldigvis for meg var jeg nettstudent så jeg kunne sitte hjemme. Samtidig synes jeg faktisk det var mye bedre å ha et rødt flassende ansikt, og kunne si til folk hvorfor jeg så slik ut, enn å gå rundt med uren hud.


Selvom uren hud på ryggen ikke har samme indflydelse på udseendet, som uren hud i ansigtet har, er det generende med bumser på ryggen. Huden skal alltid være ren og tørr før påføring av legemiddel. De fleste av disse midlene virker irriterende på huden og bør brukes forsiktig i starten av behandlingen.


Etter hvert som huden venner seg til preparatet kan man øke behandlingstiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg