fredag 11. mai 2018

Platanias tips

Et perfekt reisemål for deg som vil kombinere sol og bad med byliv og utflukter! Unngå å betale for mye. Tusenvis av billige reiser på FINN. Planlegg ferien din her.


Reserver ditt Hotell i Plataniás online.

Bestill drømmeferien med Agoda. Ting å gjøre i Platanias : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Platanias , Hellas på TripAdvisor. Jag o min flickvän åker till Platanias vecka 23. Tar gärna emot tips och idéer på utflykter, platser, restauranger osv man absolut måste uppleva. Platanias har alt det som skal til for en herlig ferie – strender, sjarmerende restauranter og et variert uteliv.


Velg blant sjarmerende, familieeide hotell til luksus resorter og mindre leilighetshotell, der deilige bad i Middelhavet aldri er langt unna. Platanias er den største av en rekke mindre feriebyer, som med tiden har vokst sammen på Chaniakysten. Feriebyen er oppkalt etter platantrærne, som vokser langs flodbredden i Platanias.

Byen er oppdelt i den gamle byen Pana Platanias , og den mer moderne bydelen tett til havet, Kato Platanias. I høysesongen er det til og med en veldig populær turistby for festende ungdom. Det finnes mange butikker i Platanias , men om du ikke finner det du er ute etter er det bare en mil inn til den større byen Chania. Stranden i Platanias består av sand blandet med mindre steiner. Undervannsstrømmer kan forekomme langs hele kyststrekningen ved kraftig vind.


Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller. Sunprime Platanias Beach er vårt første Sunprime-hotell på Kreta.


Hoteller er perfekt for voksne som reiser uten barn. Det ligger midt på stranden, med gangavstand til Platanias. Her venter en ferie i stilige omgivelser, med spa, treningsstudio, restaurant og en egen strandbar hvor du kan innlede kvelden med en drink i solnedgangen. Hver dag går vår Daily Boat Trip fra Platanias havn og setter kurs mot øya Theodorou.


Her går båten rundt øya og forhåpentligvis kan vi se øyas eneste innbyggere, nemlig Kri kri-geitene, som kun finnes på tre av øyene. I Platanias på Kreta har du nära till allt och mycket att välja på. Det är den största och livligaste av badorterna längs kusten väster om Chania.


Småbutiker, grekiska tavernor, caféer, musikbarer och nattklubbar ligger på rad.

Bland hotellen finns ett familjevänligt Blue Star men också barnfria hotell. Det er det største og livligste av badestedene langs kysten vest for Chania og du kan neppe klage på utvalget av småbutikker, greske tavernaer, kaféer, musikkbarer og nattklubber. Platanias er der jeg også har reist når jeg har vært på Kreta.


Til dere som har vært der! Så det var litt varme igjen der nede nå altsåd? Tenker reise der sammen med noen av mine voksne barn til sommeren , for det er noen år siden sist. Om du ikke har vært på tur til Elafonisi stranden må du ta deg en tur dit neste gang.


Det er meter til nærmeste matbutikk og det er heller ikke langt til Platanias. Du kommer deg enkelt til Chania med lokalbuss eller taxi. Her finner du butikker, barer og andre fornøyelser. Leiligheter og basseng.


Dimitris er et lite hotell med romslige leiligheter som er enkelt innredet med lyse farger. Apollos resor till Platanias har allt en semestrande skandinav kan önska - stränder, charmiga restauranger och ett virvlande uteliv. Välj mellan allt från charmiga, familjeägda hotell till lyxiga resorter och småskaliga lägenhetshotell, där sköna dopp i Medelhavet alltid ligger nära till hands.


Platanias , Grekland: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Platanias och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg