torsdag 17. mai 2018

Deryan reiseseng

Deryan reiseseng

Finn laveste nettpris her. Kjøp reiseseng hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen. Moderne reisesenger er fullgode soveløsninger for barn, og de er lette å legge sammen og tar lite plass i bilen – eller på toget, for den del.


Deryan reiseseng

En unik reiseseng som er en utmerket erstatter til tunge reisesenger. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Perfekt til familieturen! Settes opp på sekunder. Pakkes sammen på sekunder.


Den felles opp seg selv på noen sekunder. Den spretter opp av seg selv som et telt med en. Sengen har tett stoff i topp og bunn som gjør den litt lunere enn Moweo, men madrassen som følger med er ikke noe vi ville latt barna våre sove på. Deryan Reiseseng Baby Luxe.


Dette er også en reiseseng som er altfor tung å bære med seg rundt omkring, men den fungerer fint som ekstraseng hos for eksempel besteforeldre. BabyBjörn Harmony Vugge 79x58cm. Babytrold Travel Light Reiseseng 110x60cm. Inovi Cocoon Reiseseng 85x47cm.


Les tester og omtaler før du kjøper. Den gir en bedre sikkerhet for babyen takket være det ildfaste materialet som kun slipper inn av UV-strålene. Sovepose følger med. Foldes ut på et blunk, og oppbevares i praktisk veske når den ikke er i bruk. Får plass i kofferten.


Deryan reiseseng

Den setter seg opp selv på noen sekunder. Den er er også lettest å slå opp og ned. Sengen har interagerende myggnett med glidelås og UV-beskyttende tak og vegger og passer derfor både innendørs og utendørs.


Rejsesengen fås i en luksusudgave, bl. Barnet ligger i sin trygge hule og er beskyttet af myggenettet. Handle raskt og enkelt online hos ellos. Passer derfor både innendørs og utendørs. Vinduene kan dekkes til, og sidene har glidelås.


Reisesengen veier kun kilo og får enkelt plass i håndbagasjen. Lave priser og rask levering. Endelig er det slut med store tunge reise senger når de små skal ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg