torsdag 24. mai 2018

Kakepynt dåp

Glasur, sukkerskrift og kakepynt. Se utvalget og bestill her! Pinatas til feiringen? Finn festdekoret til ditt party. Stort utvalg farger og former! I alle farger og fasonger. Gode Prise og Rask Levering!


Kakepynt dåp

Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.


Eller kanskje du eller noen du kjenner har jubileum i år? Det er selvfølgelig ingenting i veien for å bestille en ferdig kake fra bakeren, men det blir mer personlig hvis du baker den selv. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Her finner du vårt store utvalg av forskjellig kakepynt. Baking og flotte kaker har blitt svært populært her til lands og den amerikanske kake-kulturen er på full fart inn på det norske markedet.


Kakepynt dåp

Den byr på fondantlokk, fargerike kreasjoner, frosting og unike kaker som matcher temaet, fargene og anledningen! Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Sukkerstrø, sukkertopper, fondant og kakeformer og muffinsformer. Den kan du bruke flere ganger.


Vi har også, ikke spiselig kakepynt. Pynt kaken din eller muffinsene med sukkerstrø eller sukkertopper. Til konfirmasjon og bryllup har vi kaketopper. Spiselig kakepynt som egner seg godt til rosa babyshower, dåp og lignende.


Kakepynt dåp

Settet inneholder figurer formet som tåteflaske, body og babyansikt. Har du lyst å lage din egen kakepynt til dåpen? Her har vi samlet flotte figurer med steg-for-steg-oppskrift og fremgangsmåte som garantert vil imponere både store og små.


Party Warehouse AS. Niels Henrik Abels v. Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk. Personalisering Festlige anledninger. Et søtt kakeskilt til den store dagen.


Kakepynt dåp

Kaketopper til bryllup. Du kan freshe opp enhver kake med morsom kakepynt. Fondant - Sort - 0. Her ser vårt utvalg av kakepynt , utstyr til baking og matservering. Gjesteinnlegg – Bordkort til dåp Jeg ønsket å lage bordkortene selv, gjerne med bilde av jentene.


Bildet av jentene er gjemt inne i kortet Jeg lette etter inspirasjon til hvordan jeg kunne forme de – og fant inspirasjon hos noen som hadde laget små babykjoler som invitasjoner Jeg bare lagde de litt mindre så passet de perfekt i bordkortholderne Det ble en del sene kvelder hvor jeg. Kundesenter Om oss Kontakt Oss () Til kassen. Handlevogn × Klikk her for å se alle Handlevognen er tom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg