fredag 4. mai 2018

Antrekk konfirmasjon gjest herre

Antrekk og antrekk. Se utvalget og bestill her! Norges ledende bursdagsbutikk. Finn festdekoret til ditt party. Stort utvalg farger og former! Alle setter pris på blomster.


Ved kirkelig konfirmasjon bærer alle konfirmanter en hvit kappe. For gjestene er det pent antrekk som gjelder. De kvinnelige gjestene stiller i pene side eller korte kjoler.


Mange bruker også skjørt med en pen bluse til. Skal du i konfirmasjon denne våren og ikke vet hva du skal ha på? Les videre jeg har satt sammen noen friske fine antrekk som gjør deg klar til den store dagen.


Ja, hva har man egentlig på seg i en konfirmasjon ? Har ikke mange unge mennesker i omgangskretsen, så dette blir den første på veldig mange år. Jeg har ikke buna og syns det er vanskelig å vite hvilket antrekk som er greit. Jeg var i konfirmasjon på søndag og der var vel alle typer antrekk representert.


Det var alt i fra bunad til dongeri. Er du invitert i konfirmasjon , men usikker på hva du bør ha på deg? Om ikke annet er oppgitt på invitasjonen, er det et pent pyntet antrekk som er regelen, ifølge stylist og motejournalist Vibeke Stiansen.


Det betyr at menn som regel stiller i dress eller buna og damene i buna kjole, skjørt og bluse eller buksedress, sier hun. Disse kodene er skapt for å gjøre det enklere for gjestene når de gjør sine valg av klær, samtidig som de også er til for at man som vert unngår at en gjest kjenner seg ubekvem dersom han eller hun har et antrekk som avviker fra de andre gjestenes. Det blir stadig vanligere å invitere med dresskode - heldigvis! For når du kjenner dresskoden, har du som gjest en bekymring mindre.


Det er da liten spenning knyttet til det å velge antrekk , og du kan heller konsentrere deg om å glede deg til festen. Er bedt i en konfirmasjon i mai. Dette er til søskenbarnet til samboer, en familie vi ikke har noe kontakt med i utgangspunktet. MEN: Hva har man på seg i konfirmasjon ? Jeg har buna men er timer unna med bil, så orker ikke kjøre bil så lenge i bunad. Har heller ikke muligheter til å skif.


Kleskode er en angivelse om ønsket antrekk hos gjestene ved fester og andre sammenkomster. Hvis det i en innbydelse er angitt et bestemt antrekk , bør dette bæres av vertskap og gjester. Innleide underholdere eller serveringspersonale på festen omfattes derimot ikke av kleskoden. Mat betyr gjerne en rekke festligheter som krever pyntet antrekk - her er kjolene som funker enten du er gjest eller hovedperson under en konfirmasjon. Jeg elsker å kle meg i buna og synes det er ekstra stas at alle jentene i familien min har lik.


Hvis jeg var deg så ville jeg helt klart brukt bunad eller festdrakt hvis du har muligheten til det! Bunad er også like bra antrekk til konfirmanten som til gjester i en konfirmasjon ! Konfirmasjonen er en viktig dag, og det er en dag som man både viser seg frem, blir sett og ser andre, og som kanskje legger litt av grunnlaget for livet videre. Man kler seg like pent i borgerlig konfirmasjon , som i kirkelig. Hvis klærne du snakker om er pene, er det altså ingenting i veien for et slikt antrekk.


Slapp av, det er jo ikke liv om å gjøre da. Jeg har (borgerlig) konfirmant selv på lørdag, og har enda ikke bestemt meg for antrekk. Må vel ut å shoppe noe passende i løpet av uka. Mange av de mer høytidelige selskapene har ofte gjester som varierer stort i alder, og da kan det være godt å orientere seg litt hva etikette gjelder når det kommer til både antrekk , samtaleemner og hvilken gaffel som egentlig skal brukes til hva.


Her hos oss finner dere alt dere trenger for bryllupsplanlegging: inspirasjon, brudekjoler, ringer, bryllupsreisen, festen og alt mellom himmel og jord for bru brudgom, forlover, toastmaster eller gjest. Vi har samlet alt dere trenger å vite for å skape deres drømmebryllup! I tillegg til antrekkene har vi salg av passende skjorter,sko, mansjettknapper for ikke å nevne annet tilbehør til bryllupsantrekk. Vordende brudgommer er hjertelig velkommen til en prøvetime i salongen!


Til galla er det antrekk som til dresskoden kjole og hvitt som gjelder (se link for detaljert beskrive av dresskode). Så da er det bare å finne frem den flotteste, lange festkjolen. Kjolen skal være lang (hele veien ned) til galla, og materialet skal ha et tungt, eksklusivt preg. Bordpynt og tilbehør til Bryllup - Dåp - Konfirmasjon - Bursdag - Babyshower og Fest!


Bordpynt og dekor, festartikler og bursdagstema, kakepynt og bakeutstyr, godteri og sjokolade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg