fredag 25. mai 2018

Lillehammer lekepark

Super bilferie i Lillehammer med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Lillehammer lekepark

Bestill Lillehammer hotell. Lilleputthammer Familiepark er en tro kopi av gågata i Lillehammer i miniatyr. Jorekstad Fritidsbad ligger ved Lillehammer.


Her finnes det barnebasseng både inne og ute, vannsklier, boblebad og badstuer. Et eldorado for barnefamilier, med en skikkelig magasugsklie utendørs på sommerstid. Lekeland Hafjell er eneste innendørs lekeland i Lillehammer -regionen, tilpasset barn fra til ca. Opplevelser for hele familien. Som vår gjest er du sikret et opphold av ypperste kvalitet, enten du er stor eller liten - sommer eller vinter.


Lillehammer lekepark

Bli med på familieeventyr i Lillehammer og Gudbrandsdalen! Her venter et hav av aktiviteter og opplevelser hele året rundt. Oversikt over familieparker, fornøyelsesparker og lekeland i Osloregionen. Spennende museer, morsomme aktiviteter og fine opplevelser for barn og familier i. Se oversikten nedenfor for å finne frem til spennende parker i Norge og en rekke andre land i Europa. Fåberg Lekepark fra , Oppland.


Er dette ditt firma? Barnehage og barnepark. Slik finner du oss i Lillehammer , og slik kan du reise hit. Leos Lekeland er Nordens største og mest besøkte lekelandkjede.


Gigantiske lekeland - Størst, best og gøyest. For å gjøre det enkelt for deg, har vi laget ferdig forslag til våre beste pakkeløsninger. En hyggelig lekepark. Se 8reiseanmeldelser, 2objektive bilder og gode tilbud på Lillehammer , Norge på TripAdvisor. Lykkeland Lekepark - bowling - lekepark - lasertag Lykkeland Lekepark er et lekeland på ca.


Den er fylt med fysiske utfordringer for barn i alle aldre. Ingen er så fornøyde som glade barn. Formålet er å utvikle og holde ved like friområdet ved tidligere Kurud lekepark , som et samlingspunkt for barn og voksne i nærområdet.


Lillehammer lekepark

Strandtorget på Lillehammer gir deg gode handleopplevelser! Biristrand Camping. Vi kan by på spennende butikker under tak. P-plasser gjør det enkelt å handle fra – (18).


Dato kan ikke endres i etterti og det gis ikke rabatt på billetter kjøpt samme dag de skal benyttes. Velkommen til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg