onsdag 2. mai 2018

Innmarsj bryllup piano

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. De fleste brudepar har en viss formening om hvilke sanger de ønsker å benytte til inngangsmusikk og utgangsmusikk i vielsen, dette vet Bryllupshjelperen og vi har derfor kategorisert så mange sanger vi har klart å finne som kan passe til nettopp deres vielse. Tror neppe det finnes regler på slikt, om du vil kan du jo spille highway to hell når du går opp kirkegulvet. Så det avhenger nok ene og alene av velviljen til organisten, og om det lar seg gjøre praktisk i forhold til piano.


Sliter som pokker på dette området.

Vil gjerne ha Pachelbel - Canon in D med orgel og trompet inn, men vi får ikke tak i notene på trompet. Hvis dette ikke går blir det muligens denne sangen på Piano inn (synes ikke den er fin bare på orgel.). Så håper jeg vi får til et solo innslag med You raise me up på trompet med orgel til. Norsk musikk: Bruremarsj fra Seljord (Bruremarsj frå Telemark) - et bra alternativ for dem som vil ha et innslag av norsk folkemusikk. Bruremarsj fra Nordmøre (Brudeslått fra Øre) - også en marsj med folketonepreg, men litt lettere og mer dansende enn Seljord.


Sanger til middagen i bryllupet. I et bryllup blir man gjerne sittende litt ved matbordet. Da er det fint med taler og ord til brudeparet, men det kan også være en ypperlig anledning til å synge sammen.

En tradisjon som var veldig vanlig tidligere. Det kan være at noen av foreldrene, søsken eller venner ønsker å synge en sang til brudeparet. Har en sang som jeg egentlig har litt lyst til å ha som innmarsj i kirken. Det er ikke en sang som kan spilles på orgel eller piano , må ha cd-spiller. Er det lov å velge en annen type innmarsj , eller her det helt opp til presten som skal vie oss?


Dette skal da også være en overraskelse for min. Den er med på å skape en ekstra høytidelig og festlig stemning. Under vielsen brukes oftest trompeten ved inngang og utgang.


Den kan også brukes til et solostykke sammen med orgel eller piano. Brudeparene velger gjerne to ulike marsjer – en til inngang og en til utgang. Trompeten er også en fin ledsager til salmene. Vi har delt opp marsjene i kategorier som skal gjøre det litt lettere å finne fram.


Dette er hva organistene i Oppegård har på repertoaret, men har du spesielle ønsker er de åpne for utfordringer. De perfekte sangene til å følge deg ned midtgangen! Eller skal du kanskje gifte deg selv i sommer (og sliter litt med å velge kun en sang) er dette uten tvil listen du vil ty til for inspirasjon!


Uansett, enten du selv skal gifte deg, du skal i bryllup eller planlegger neste års bryllup , er Fist Dance-spillelisten superhyggelig og behagelig å høre på. God bryllupsmusikk kan løfte festen deres til et nytt nivå.

Vi har gjort jobben for deg, og har laget spillelister til bryllupet som du kan gjøre til dine egne. Spotify være et utrolig godt alternativ. Ingelin er en profesjonell sanger og sangpedagog, med sans for vakre ballader og sterk formidling.


Ingelin spiller piano selv, men kan også stille med gitarist, kor eller andre ønskelige sammensetninger i deres bryllup. Lina har over års erfaring med alt fra. Wallmans Salonger til ulike ban bryllup event og begravelser. Orgelmusikk i bryllup er kjent for de fleste. En bryllupsmarsj er et musikkstykke som blir spilt på orgelet under et bryllup.


Det spilles et stykke under brudens inngang og et annet når det gifte paret går ut etter seremonien. Kjente bryllupsmarsjer. Velg de versene du synes er finest i de salmene du velger. Nedenfor finner du en liste over til salmer som passer til bryllup.


Listen er laget av Tynset kirke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg