tirsdag 4. april 2017

Tui restplass

Bytt ut den travle hverdagen med en uke i solen. Bestill restplasser nå! Barbados, Zanzibar m. Få en vinter med tropisk natur! Realiser din drømmeferie i vinter!


Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå! Stort utvalg av hoteller. Ordet rest i restplass kommer fra fransk og betyr det som blir igjen av noe. En restplass er i reisesammenheng derfor akkurat det som det høres ut soEn reise som ikke har blitt solgt, og som vi i TUI har forpliktet oss til å selge. Det er derfor restplasser ofte er vesentlig billigere enn vanlige pakkereiser.


Våre priser er blant de beste på markedet og vi tar deg direkte dit du vil. Last ned TUI -appen. Følg oss i sosiale medier. Vil du ha rabatt på drømmereisen? Eller er du på jakt etter din neste ferie?


Hos TUI finner du noe for enhver smak og alltid til gode priser. Vi har samlet en rekke gode tilbud og rabatter til deg, enten du vil bestille kun flybilletter, restplasser eller hotell med tilbud på all inclusive. Er dere mange som reiser sammen? Her finner du restplasser til Syden fra alle de store charterselskapene.


Vi har samlet alle restplasser på charter og pakkereiser med alle de store reiseleverandørene. Listen oppdateres fortløpende, så følg med på denne siden dersom du er på jakt etter en reise. Restplass – billige reiser til syden. På denne siden finner du våre restplasser og billige feriereiser for de neste tre månedene. En restplass kan være alt fra kun flybilletter, til pakkereiser med fly og hotell med uspesifisert overnatting, til finere hotell med All Inclusive.


Noen ganger er de med spesifisert hotell, andre ganger er de uspesifiserte. Men, alle har det til felles at det ikke er så lenge igjen til avreise. I oversikten finner du restplasser fra TUI , Ving, Apollo, Solia med mer.


Finn billige pakkereiser, flybilletter, hotell, sydenturer, leiebiler og restplasser. Alle billige reiser på restplass. TUI flyr fra alle store flyplasser i Norge - det vil si Gardermoen, Bergen, Torp och mange fler. Når det gjelder restplasser er det raske beslutninger og ekspresspakking som gjelder, ifølge Montero.


Sammenlign og bestill restplasser med kun fly med TUI. De beste kuppene gjør du et par dager før avreise, mener hun. Men det er ikke alltid du må belage deg på å reise kort tid etter bestilling av restplass -billetter, noen ganger har du litt mer tid i forveien før du.


Vi sammenligner alle de store charter og pakkereisen til Hellas. TUI Nordic är en del av TUI Group. Adress: Söder Mälarstrand 2 Stockholm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg