torsdag 27. april 2017

Trixie hundebur

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet. Trixie hundebur nr 1.

Stødig og lydløst hundebur i aluminium. Rundt hele toppen av hundeburet er det god åpning mellom gitteret slik at man er sikret en kombinasjon av god luftsirkulasjon til hundene og fri sikt bakover og til sidene. Med en robust og solid aluminiumsramme, tettsittende hard-plast ledd og dørlås, er burene også veldig stille, noe som bidrar til kjæledyret ditt føler seg rolig og trygg. Alle panelene er laget av MDF-tre og.


Bestill enkelt på zooplus. Fri frakt fra 4NOK. God plassutnytting i bilen med et kompakt og sikkert design. Her finnes mange forskjellige ting du kan sette i ditt fuglebur.

Buret er stabilt, sikkert og lydløst. Her finner du leketøy, vannautomater, badekar, speil, fôrkar, osv. Hundebur eller sele?


Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret. Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen.


Gratis frakt fra 6kr. Med lett og robust aluminiumsramme, høye sidevegger og thermoteppe. Mange av produktene kan festes pålitelig til sikkerhetsbelter.


Dersom et standard bur ikke passer for deg, kan du kjøpe et produkt med elegante dekorasjoner. Les tester og omtaler før du kjøper. Søker du TRIXIE HUNDEBUR ? Når dere reiser med bil må man for eksempel sørge for at hunden er sikret om man skulle bremse hardt, ved å bruke et hundebur eller sikkerhetssele. Om dere skal ut og fly har hvert flyselskap egne regler for tillatte størrelsr på hundebur og transportvesker. Informasjon finner du hos respektive flyselskap.


Spesialtilpassede hundebur. Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker.

Tenk sikkerhet også for hunden din under transport. Hos oss i Felleskjøpet finner du et stort utvalg av hundebur og transportbur i forskjellige størrelser og prisklasser. Uansett om du skal ut på kortere eller lengre bilturer bør du sikre hunden din.


Vi har et stort utvalg av hundebur til bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg