torsdag 6. april 2017

Personlig almanakk 2019

Få oversikt og struktur over jobb, studie og hverdag med almanakk. Finn din favoritt her. I tillegg til almanakker har vi også omslag, skrivebøker, møtebøker, og PC vesker.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Skjem bort din almanakk med tøft tilbehør, luksuriøse skinnetui, (magiske) blekkpenner, herlige klistremerker, praktisk plastlommer mm. Gavekort Perfekt når du vil gi bort noe personlig , men allikevel gi mottakeren muligheten til å designe almanakken selv. Design din egen almanakk og velg selv forside, bakside, layout, innhold og startmåned. Du kan også legge inn personlige datoer, huskelister og ukeplaner mm.


Din personlige almanakk skreddersyr du etter dine behov og designer selv helt etter egen smak. Begynn med å velge format og startmåne og design deretter omslaget på for- og bakside. Last opp egne bilder eller velg blant våre herlige design.


Personlig almanakk 2019

Bestill en ferdigdesignet almanakk superraskt! Skriv ditt navn og velg en startmåned - så er det klart. Personlig almanakk - Vi har sammenlignet alle sammen! Med opp til skreddersydde navnekolonner og moduler for ukens middager, treninger, huskelister med mer får du snart stålkontroll på hele familiens planer og aktiviteter.


Medlemmer og tillitsvalgte bestiller selv fra nettbutikken og det er gratis. Lag en personlig fotokalender med dine egne bilder hos CEWE. Hos oss finner du helt sikkert et format som passer til ditt behov. Vi har et bredt utvalg av forskjellige fotokalendere.


Planera bort vardagens stress med en väggalmanacka som har plats för allt och alla. Med upp till namn-kolumner och moduler för veckans matsedel, träningar, att göra-listor mm får du snart stenkoll på hela familjens scheman och aktiviteter. Hvilken uke er det? Det er her jeg seriøst har hele livet mitt, hver eneste lille og store rubbel og bit! Jeg er supergod på å holde orden, strukturere tiden min, organisere og holde avtaler og dette er hemmeligheten – uten denne hadde jeg vært helt.


En personlig almanakk er en kjempegod gaveidé En personlig almanakk du har laget selv er en kjempegod gaveidé, og den byttes garantert ikke. Alle mennesker bruker kalendere, og det er finere med en lekker kalender du har lavet selv med flotte bilder enn en ferdigtrykt, flat pappkalender. Det var sånn akkurat passe, vi har ikke mange igjen, sier Johnsen. Plansjer over solhøyde i en rekke norske byer, planeten Jupiters måner og. Men altså, stikk inn til personlig almanakk og sjekk.


Personlig almanakk 2019

Det er morsomt å få være designer, og ikke minst å få sin egen kalender i postkassa. Link til personlig almanakk finner du ved å trykke her. Du får kommentere et eller annet sted (her eller på bloggens facebookside eller på instagram), så trekker jeg en heldig vinner på søndag. Registrer deg på medlemsportalen og logg deg inn, gå på materiell og finn linken til nett butikken.


Så er et bare å bestille. Du designer den helt selv på personligalmanakk. Stol mer på en trykt almanakk når det er avvik. Avvik er vanligvis små, men de forekommer.


Personlig almanakk 2019

Personal Organizer er en digital almanakk som holder styr på avtaler, gjøremål, kontakter, notater, filer og Internett-lenker og en rekke andre ting. Programmet har også en kalkulator og kan vise frem bildefiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg