torsdag 6. april 2017

Kramper i underlivet

Smerter i underlivet ? Dette er de vanligste årsakene. Underlivssmerter kan være både akutte og kroniske – og skyldes ulike årsaker. Til trådstarter, så håper jeg noen av svarene fra jentene her kan få deg til å slappe litt av.


Men gå til lege, det er vel egentlig et ganske godt råd.

Men jeg tenkte at det var normalt, forteller Andrea Sveinsdottir til Helsekontrollen. I det siste halvåret ca har jeg merket på en måte kramper i underlivet. Det kommer i sånn sekunder også går det bort. De fleste tilfeller er ufarlig, men stikkende smerter, noe som føles som knivstikk i underlivet , kan selvfølgelig være skremmende og ubehagelig.


Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere.


Men slike smerter kan også stamme fra tykktarmen eller musklene i underlivet.

Typiska symptom när man närmar sig klimakteriet är blödningsrubbningar, vallningar, svettningar, sömnsvårigheter och torra slemhinnor i underlivet medan nytillkomna smärtor inte är något som man normalt kan förvänta sig i den här åldern. Man kan inte heller skylla smärtorna på en bakåtvänd livmoder. Kramper er medisinsk sett enten rykninger eller tilstivning i musklene. Kramper kan ikke stanses eller dempes ved for eksempel å holde på armen som rykker. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden.


Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Akutte smerter i underlivet hos kvinner kan ha ulike årsaker.


Her kan du lese om de årsakene som skriver seg fra sykdom eller tilstander i de kvinnelige kjønnsorganene. Kroniske smerter i underlivet kan ha ulike årsaker. Problemstillingen er vanligvis sammensatt, og det kan være vanskelig å stille en sikker diagnose. Hos fire av ti skyldes symptomene et samspill av flere faktorer.


En utredning hos en spesialist er ofte nyttig. Den enkleste måten å forklare det på er å si det kjennes ut som kramper i tissen. Jeg er gravid i uke 24.


Kommer både når jeg sitter, reiser meg og når jeg går. Vi står midt oppi visning i forbindelse med flytting, så det blir mye løfting og andre anstrengelser.

I dag, etter en del maling og rydding, har jeg fått kramper i underlivet , skikkelige kramper , men ikke lik menssmerter. Har også smerter i korsryggen, noe jeg våknet me og d. Det var de som fulgte svein, mannen som fikk igjen marihuanaen sin i tollen på gardermoen. Kramper i underlivet jente (14): hvordan blir man venn me nokon som ikkje vil vere venn me deg.


Sammen med sin kollega tove topaas, som er utdannet sykepleier, leder de satsningen på velferdsteknologi hos det nordiske teknologiselskapet. Alle kvinder kan en gang imellem mærke deres underliv. For eksempel i forbindelse med menstruationerne.


Det behøver ikke at være egentligt ubehag, men bare en fornemmelse. Til andre tider signalerer underlivet med smerter, men det kan være meget svært selv at finde ud af, hvor smerterne kommer fra, og hvad årsagen er til dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg