onsdag 19. april 2017

Mageknip gravid tidlig

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er mye man kan bekymre seg for som gravid , og naturligvis kan både magesmerter og mageplager gi grobunn for bekymring hos den vordende mor.


Heldigvis er det helt normalt å bli utsatt for enkelte smerter og plager som gravid - det gjelder å vite hvilke av de som gir grunn til bekymring, og hva du kan ta med slående ro. Rester av svangerskapet kan da ofte ses som klumper og hinnerester i blodet. Trolig ender halvparten av alle befruktninger i abort, men dette skjer så tidlig i graviditeten at kvinnen ikke er klar over at hun er gravid. ORIGINAL: karrihansen sist jeg var gravid var det overhodet ikke planlagt, og det var ikke i min villeste fantasi at jeg kunne være gravid ! Jeg gikk å ventet på mensen, og kjente hele tiden at den skulle komme. Symptomer på graviditet er individuelt fra kvinne til kvinne.


Noen oppdager symptomer ganske tidlig , andre senere. Noen har få symptomer, mens hos andre kan de oppleves svært plagsomme. Jeg er gravid i begynnelsen av graviditetsuke 5. Dette er første gang for meg. Det er veldig tidlig ennå, og jeg har mange bekymringer!


En kvinne, gravid i annet trimester, med akutte magesmerter. Hun var gravid uker og to dager gravid. Hvor tidlig man merker kynnere, kan variere både fra kvinne til kvinne, og mellom de ulike svangerskapene en kvinne går gjennom. Noen merker kynnere veldig tidlig - allerede før halvgått svangerskap.


Det vanligste er at man merker dem mot slutten av andre halvdel av svangerskapet. Hvor vanlig er det å få treg mage når man er gravid ? Treg mage og forstoppelse er en vanlig plage i graviditeten, svært mange gravide opplever dette. Mellom til prosent av alle gravide opplever forstoppelse.


Litt ugreit tema dette men blir gal av å lese på gamle forum. Er det fler som opplever dette og dette er helt normalt eller kan det tyde på noe fare på fære? Leste på et gammelt forum og mange av de hadde knip og diaré ved spontan abort. I starten av svangerskapet fr mange kvinner oppblst mage og mageknip. Babyverden Forum Kynnere er det ikke, for da blir magen kjempehard og fles mer som en mageknipe.


Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Når du er gravid i uke er det også vanlig med smerte i ribbena, hvilket kommer av at din voksende livmor presser dine indre organer inn i ribbena. Senere i graviditeten kan du også få vondt rundt ribbena, men da kommer det ofte av at barnet (som nå ligger opp ned) presser oppover mot ribbena dine med føttene sine. Mensen har mest sannsynlig ikke kommet og du mistenker sikkert at du kan være gravid.


Gravid uke – din kropp. Er du usikker så kan du må bruke en graviditetstest som fås kjøpt på apoteket. Du kan normalt gjøre denne testen allerede et par dager etter at mens har uteblitt, men så tidlig gir testen i blant ikke utslag tross at du er. Det å være gravid er ikke en sykdom, men en unntakstilstand.


SYMPTOM 9: Smerter i ledd Noen kjenner tegn på bekkenløsning og ryggsmerter forholdsvis tidlig i svangerskapet. Smertene ligger øverst i magen rett under ribbeina og over navlen. Fredagskveld kom mageknipen plutselig og var utrolig vond. Jeg har slitt denne helgen med en del mageknip. Den gikk over etter noen timer.


Lørdag var alt fint men nå søndagskveld kom mageknipen tilbake. Jeg klarer ikke stå oppreis. Er det imidlertid en gravid kvinne, skal man alltid tenke på muligheten for at det kan være HELLP, sier Steier.


Varierende behandling. Hvordan tilstanden behandles, avhenger av hvor langt man har kommet i svangerskapet. Vi oppfordrer deg til å kontakte lege ved bekreftet graviditet. Mens du er gravid , når du skal føde og i barseltiden vil du høre ord du kanskje ikke har lært på norskkurs. Legen sa til meg før jeg gikk ut du er vell ikke gravid , jeg svarte ikke som jeg vet, er for tidlig å si, så ble det ikke no mer snakk om det.


Men jeg viste med en gang jeg ble gravid at jeg ble gravid. Jeg hadde ingen tidlige tegn, i alle fall ikke så tidlig. Var en følelse jeg fikk i kroppen, og tanken “nå ble jeg gravid ” slo ned i meg. Har vært gravid ganger, og alle gangene skjedde det samme.


I tillegg til å være utrolig oppblåst, har jeg de siste dagene vært plaget med tidvis mageknip og helt løs mage. Vet at oppblåsthet kan være symptom på graviditet, men har ikke hørt om løs mage etc. Andre som har opplevd dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg