mandag 3. april 2017

Smerter venstre side mage øverst

Brukere har fått hjelp mot bl. Se våre reiser til Side her. Bestill din drømmeferie på ving. Veldig mange mennesker sliter med hyppige magesmerter grunnet en dårlig fungerende tarm.


Forstoppelse kan være årsaken til smerter. Er smertene lokalisert ved navlen, eller lenger ned i magen, på høyre eller venstre side , har det gjerne med tarmen og gjøre, sier hun.

Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av tiden luft i magen. Men fordi denne delen av kroppen også inneholder bukspyttkjertelen, magesekken, venstre nyre og leveren, er dette noe du rett og slett ikke kan ignorere. Irritabel tarm er ikke det man definerer som en sykdom men mer en forstyrrelse i funksjonen til tykktarmen. Symptomene er i første rekke smerter , spesielt på venstre side av magen, og tidvis diare, forstoppelse, og luftplager. Noen har alle disse symptomene mens andre kun har noen.


August for å være mer presis) Ikke funnet ut hva det er her. Hva er årsaken til plager øverst til venstre i magen? Smerter venstre side av magen - Kropp og helse.

Dette gir ofte sultsmerter eller nattlige smerter , eller smerter når man drikker syrlige drikker. En viktig del av fordøyelsessystemet er på venstre side av magen. Hindringer smerter i venstre side av magen kan skyldes forstoppelse, som lett kan kureres. Men hvis ledsaget av oppkast og løs avføring eller ikke, så må du velge en lege. Kraftige smerter øverst i magen i tilknytning til et kraftig måltid eller til et stort alkoholinntak bør gi mistanke om at det er dette som foreligger, særlig hvis du har hatt det før.


Det er også andre mulige diagnoser, f. Andre muligheter er nyrepatologi, kolontumor i venstre fleksur, hjerteinfarkt, pneumoni. Nedre venstre kvadrant. Tenk også på ureterstein, bekkeninfeksjon, ovarialcyste, ovarietorsjon, ekstrauterin graviditet, inkarserert hernie.


Oftest divertikulitt eller kolitt. Stikkende smerter i siden Du har sikkert opplevd å få hol men her snakker vi om noe helt annet. Hvis du opplever stikkende smerter som tiltar over timer eller dager, kan det være snakk om blindtarmbetennelse. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen.


Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går på toalettet. Du vil ofte også oppleve diaré, muligens med blod. Divertikulitt er en betennelse i divertiklene (de små utposningene i tykktarmsveggene) tykktarmen. Kolitt er en infeksjonssykdom som rammer tykktarmen.


Har gjennomført keisersnitt som har gått bra.

Under siste var det en del sammenvoksninger. De siste fem årene har jeg hatt plager i øvste del av magen, alt frå en gang i mnd til 4- ganger i året. Ofte kommer disse plagene i løpet av natten. Da er det vondt å ta under ribbebena på begge sider. Venstre smerter øverst i magen Magesmerter, eller mer presist medisinsk begrep, magesmerter, kan være forårsaket av mange ulike sykdommer og medisinske tilstander.


Er til tider plaget av ubehag og enkelte ganger smerter øverst i magen, rett under ribbeina. Rett under der ribbeina slutter liksom). Dette er spesielt om morgenen like etter at jeg har stått opp.


Men da hjelper det å drikke noe, akkurat som om det løser opp. Var plaget av det samme for et år siden også. Jeg hadde akkurat slik, kramper i magen en dag var veldig ille, kjentes ut som jeg var konstant sulten og det ble verre når jeg spiste!


Ustabil angina pectoris eller hjerteinfarkt. Kan gi plutselig dyspné, takypné, respirasjonsavhengige brystsmerter og hoste. Eventuelt hemoptyse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg