tirsdag 4. april 2017

Campingplass stavern

Aktivitets- og feriepark med unik beliggenhet, sport og attraksjoner. Omgitt av flott natur og en variert kystlinje byr stedet på mange fine naturopplevelser. Campingplassen er svært barnevennlig med en langgrunn sandstrand som midtpunktet. Vi har ca 3plasser, og kan tilby sesongplasser for langtidsleie og døgnplasser for kortere opphold til campingvogner, bobiler og telt.


Sesongen varer fra 1. Donavallbukta ligger idyllisk til mellom blankskurte svaberg, trange viker, holmer og skjær. Det er herfra uttrykket badegjest kommer. NYHETER Isolerte fortelt. Her er en status rapport om isolerte fortelt. Larvik Campingplassforening har sammen med flere andre campingplasser i landet og Proffcamp jobbet for at dette fortsatt skal regnes som fortelt.


Verdens vakreste solnedgang sier campinggjestene på Omlidstranda! Når sola en vakker sommerkveld går ned i vest over mot Langesun senker gjerne stillheten seg en stund over campingplassen. Den glødende himmelkula tar farvel for i dag, og avløses av kveldsstemningen som langsomt senker seg over strendene. Stedet er kjent for mange campere og hytteturister som Brunlanes-Rivieraen.


Vi tar brannsikkerheten på alvor med nyregulerte plasser på ca 1kvm, hvor det er meter brede branngater mellom hver rekke med vogner, og mange brannslanger og drikkevann ved hver strømstolpe. Ta kontakt med Kjærstranda Familiecamping for mer informasjon om hva de kan tilby, åpningstider osv. Stavern - Kunstnerbyen ved havet. Verdens ende camping er en gammel og tradisjonsrik med historie 40- år tilbake. Campingen er åpen hele året for bobiler og telt.


Plassen fremstår som en moderne campingplass med de fasiliteter og tjenester som man forventer i dag. Moderne toalett- og dusjfasiliteter, butikk, kort vei til flotte strender og restauranter for å nevne noe. I tillegg kan man ta en deilig båttur ut i Vestfolds flotteste skjærgår ved å benytte seg av fergen mellom Helgeroa og Langesund. Kjærstranda kjennetegnes ved at naturlig vekst av trær og busker ikke er ryddet vekk.


Mange kontakter oss og spør om avstandskravene til isolerte fortelt. Hvis det ikke er til hinder for plassering av vogner og tilbehør ønsker vi å bevare så mye som mulig av naturen rundt oss. Furustrand er et unikt feriested med hytter, leiligheter og camping i strandkanten utenfor Tønsberg, med den vakre Ringshaugstranda som nabo. På Furustrand går spennende arkitektur, strandliv og lokalhistorie hånd i hånd.


For et flott sted dette er! Dette fungerer bra, for campingen er stor. I gamle dager var det et stort hotell på holmen med mye aktivitet og prominente gjester. Rørestrand Camping er en barnevennlig trestjerners campingplass som ligger i et naturskjønt område nær skog, strand seilerhavn og mange severdigheter. Granholmen har badestrand tilrettelagt for handikappede.


Campingplass stavern

Rett nedenfor campingplassen finnes en solrik badestrand med flott stor gresslette. Alle hyttene under ligger på Oddane Sand Camping Nevlunghavn. Fra uke til og med uke er det fortrinnsvis kun ukes utleie, muligheter for døgnutleie hvis ledig kapasitet. Vi har moderne sanitæranlegg, handikaptoalett med dusj, vaske- og stellerom og gjestekjøkken.


Vi har kiosk med enkelt vareutvalg og du kan få bestilt ferske bakervarer som leveres neste morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg