onsdag 26. april 2017

Hvor bør man bo i london

Gratis avbestilling! Her ligger luksushotellene på rekke og rad så her bor du som gjerne bor litt og ekstra bra og kan betale for det. Et rimelig alternativ med fire stjerner i Mayfair er Millennium Hotel London Mayfair som er populært og har bra beliggenhet.


Ute etter luksushotell? Sjekk de aller beste luksushotellene i London her. Det beste hotellet for shopping: W London Leicester Square.

Vi har tatt som utgangspunkt at du vil shoppe på Oxford Street og Regent Street, Piccadelly, New Bond Street og deromkring. Alt du bør vite før London -turen Her er de beste og smarteste tipsene for en stressfri London -tur som ikke raner feriekontoen. LONDON : Her er de beste tipsene til hvordan du kommer deg rundt i London , hvor du bør spise, hva du kan gjøre - og hvordan du kan gjøre det uten å tappe feriekontoen helt.


Hvor bør man bo i London ? Nedenfor beskriver jeg det jeg synes er de fire beste områdene i London å bo i. Det er ikke alt for mange hoteller i det lille området Soho, men har du råd bør du velge det som er det kuleste hotellet i byen – The Soho Hote l. Dette er kjendisenes førstevalg i London. I hvert fall de kjendisene som sorterer under kule i.

I denne guide vil vi give dig en kort beskrivelse af de bedste områder af London samt en liste over gode hoteller til rimelige priser. Her kan læse om de fire bedste områder. Læs mere om, hvor man skal bo i London De bedste seværdigheder i London London er lig seværdigheder i verdensklasse - og de fleste er gratis.


Der er både noget for dem der elsker historie, kunst, vilde oplevelser og meget mere. Dersom du skal reise til London for første gang, kan det kanskje være nyttig å få noen tips på hva du bør se, hvor du bør shoppe, hvordan du bør bo osv. Her er det noe for alle og enhver hele året enten man vil se på fotball, få historiske innblikk, besøke. London er en storby hvor det finnes noe å gjøre for både store og små. Jeg ser at Den store London -tråden allerede eksisterer, men det frister så lite å bla igjennom sider i håp om å få svar på spørsmålet mitt.


Jeg og sambo skal til London en langhelg i Januar, men vet ikke hvor vi skal bo ! Vi vil ikke bo midt i smørøyet, heller litt utenfor byen i hyggelige. Min sønn blir år i mai, og jeg tenkte da å overraske han med en weekend i London. Ingen av oss har vært i London før, så jeg lurer egentlig på gode tips til hva man kan finne på som min sønn ville syns er allright. Vi reiser ned tidlig på fredag og hjem sent på søndag, så vi har snaue dager å fylle. Skal til London i mai og prøver å finne et ålreit hotell til en rimelig penge.


Jeg har aldri vært i London før så vet ikke hvor det lønner seg å bo for å bo mest mulig sentralt. Kunne tenkt meg å bo slik at man kan gå til flere typisk turistting. Har gått meg helt bort i hotelljungelen jeg!


Les også: ting du bør gjøre i New York.

Klikk deg inn til de beste hotellene i London her. Skal du bo nære sentrum av London anbefaler vi bydelene Paddington, Kensington, Notting Hill, The City of London , Knightsbridge, Chelsea og Bayswater. Man er ikke nødt til å bo på Oxford street, men jeg mener det er en fordel å bo i West-emd første gangen man er der, for da bor man midt i det som London er mest kjent for Jeg er ikke enig.


Det finnes mange fine områder som nås enkelt med undergrunnsbanen, f. Det tar minutter fra Kensington eller Bayswater til west end. Det er flere billige hoteller her og dette er det første området man bør se seg rundt etter overnattingssteder dersom man reiser på stramt budsjett. Til tross for at London har en av Europas høyeste hotellpriser er det fortsatt mulig å finne tak over hodet uten å bruke alt for mange pund. Som i alle andre byer henger pris nøye sammen med standar beliggenhet og ikke minst sesong, så du bør vurdere hvor viktig standarden er for deg før du bestiller.


Det koster pund for kortet, og du bestemmer selv hvor mye penger du vil ha i kreditt på kortet, du kan bestille det med fra til pund kreditt, fra nettsiden til Londons turistkontor. Innskuddet på pund for turistkortet kan ikke refunderes. Har du glemt å bestille det før avreise, kan du få kjøpt det på Gatwick ved ankomst London. Selv om man bor midt i smørøyet, må man belage seg på å reise en del om man skal se seg om, rett og slett på grunn av størrelsen på byen. Undergrunnen i Paris er godt utbygd og rask å reise med.


Derfor kan man nok også bo mindre sentralt, selv om det ikke er det mest gunstige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg