torsdag 6. april 2017

Anatomisk smokk

Anatomisk smokk

Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Ekstra myk smokk øker sjansene for at barnet tar smokken! Med Philips Avent smokker kan du trøste barnet ditt når som helst.


Kjøp smokk hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Vi fant opp personlige Navnesmokker. Våre smokk med navn og produkter er anbefalt av barneleger og holder meget høy kvalitet.


Skjold: Copolyester. NIP er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken. Den leveres med en hygenisk beskyttelseshette.


Navnet eller teksten er permanent gravert inn på smokkene med UV laser som forsikres at det ikke forsvinner, og vil alltid se bra ut, selv om smokken blir desinfisert flere ganger. De anatomiske smokker er designet til å gi barnet en behagelig følelse og kan brukes helt fra fødslen og i hele sugeperioden. Nå kan du også få smokken i fine transparente farger eller i en to. Denne smokken har en anatomisk utformet suttedel og ventilasjonshull i forskjellige fasonger (velg i nedtrekksmenyen). Helt uten plast, BPA, ftalater og PVC.


Smokk i naturgummi fra Hevea. Anatomisk smokk med ventil, noe som minsker risikoen for skjeve tenner. Alle våre Anatomiske smokker er uten skadelige stoffer. Sammenlign tilbud på Anatomiske smokker i kategorien Amming og mating fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Amming og mating ved hjelp av vår tjeneste. Hevea smokk i 1 naturgummi for babyer fra til måneder.


Anatomisk smokk

Babysmokk med rundt anatomisk smokkehode og et ergonomisk sommerfugl-design. PVC, BPA og flatater. Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag!


Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Baby-Nova er en ventilsmokk, dette betyr at når smokken brukes så presses luften ut av smokken. NIP CLASSIC smokker med valgfritt navn eller tekst.


Anatomisk smokk

Byhappyme tilbyr smokker av høy kvalitet til en bra pris. Alltid rask levering. Bli den første til å omtale “Natursutten anatomisk helsirkel” Avbryt svar. You must be logged in to post a review. Her kan du kjøpe de originale smokkene med navn på fra Navnesmokken.


Bruker du navnesmokker til barnet ditt, er det enklere å kjenne smokken fra andre smokker i barnehagen eller i barselgruppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg