tirsdag 4. april 2017

Li helsestasjon

Li helsestasjon stengt fom 20. Klamydia Bergen kommune oppfordrer unge i. Er dette ditt firma? Kontakt oss gjerne på mail helsestasjoner. Helsestasjons åpningstider. Mandag – fredag kl.


Li helsestasjon

Du får tilbud om barselbesøk av jordmor 1-dager etter hjemkomst. Jordmor kommer da hjem til deg. Om dere er to foreldre er det fint hvis begge er tilstede. Informasjonsside om svangerskapsomsorgen i Trondheim. Vi holder til på helsestasjonen i Nordli og er bemannet med helsesøster.


Vi har åpen mottagning den første fredagen i hver måned fra kl. Søndre Nordstrand helsestasjon Et gratis tilbud til gravide, barn og deres familie fra barnet er nyfødt til skolestart. Alle timer på helsestasjonen er gratis. Vårt mål er å: Fremme psykisk og fysisk helse.


Bli med på seminar om utvikling av idrettsanlegg! Lier kommune og Lier idrettsråd inviterer til seminar om anleggsutvikling tirsdag 18. Haugestad i Lierbyen.


Hvem er vi ved helsestasjon for ungdom? Bjørg Lia , helsesøster Marita Cecilie Jørgensen, kommuneoverlege Anette F. Bergan, sykepleier (psykisk helse og rus)Husk at vi har taushetspliktDet betyr at vi ikke har lov til å fortelle videre til noen andre hva vi har snakket om. Vi tar ellers også imot henvendelser via fastlege, helsestasjon , skole, barnehage, spesialisthelsetjeneste og øvrig hjelpeapparat. I mange saker er dette nære samarbeidspartnere.


Li helsestasjon

Kommuneforlaget AS, Oslo Der det er spesielle referanser for en prosedyre utover overnevnte, er de nevnt i prosedyren. Post til og fra Modum kommune journalføres – se mer info. Ressurssenter for migrasjonshelse er en tjeneste under Ullensaker helsestasjon og holder til på Gjestad. På senteret jobber en helsesykepleier og en psykiatrisk sykepleier.


Vi samarbeider tett med andre tjenester som helsestasjon - og skolehelsetjenesten, jordmortjenesten og Nav ved arbeid og inkludering. Li skole er en ungdomsskole som ligger på Slattum helt sør i Nittedal kommune. Elevene kommer fra de tre barneskolene Holumskogen, Slattum og Ulverud. Lihallen og Libadet ligger på det samme området, og Gjelleråsens kunstgressbaner har også beliggenhet tett inntil skolen. Enhetsleder: Steinar Flesland.


Li helsestasjon

Nå ønsker vi å teste funksjonalitet, og om den oppleves som nyttig for ledere i planlegging av virksomheten. På samme måte representerer helsestasjon for ungdom også en arbeidsspesialisering som ikke alle helsesøstre i en kommune tar del i. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Regelmessig fysisk aktivitet gir gode helseeffekter på både kort og lang sikt.


Frisklivssentralen er et kommunalt tilbud som har som mål å fremme fysisk og psykisk helse samt forebygge og mestre sykdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg