tirsdag 4. april 2017

Hekle kappe

Alle typer kostymekapper til barn og voksen. Både enkle og i deluxe kvalitet! Nordens største utvalg! Eller hva med å lage et sengeteppe eller heldekkende duk i samme mønster?


Hekle kappe

Ble igrunn ganske fornøyd med disse. Jeg tok utgangspunkt i et bilde av ei heklet kappe som jeg så på nettet, og så var det bare å hekle i vei med luftmasker og staver. Så flott kappe du har heklet - og for et stort arbeid! Om de ikke blir fornøyd stiller jeg meg til rådighet :-) Fint garn du fikk tak i - men virkelig kjipt med de tollavgiftene. Merkelig med Norge dette!


Kos deg med familie og god sommer! Husk at heklefastheten må holdes hvis resultat skal bli vellykket. I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier. Kapper er en del av mange kostymer som vanligvis bæres av superhelter i tegneserier. Kapper er også slitt av historien tegn som Grim Reaper, skurker eller tegn som kommer fra epoker før strøk, når en kappe ble slitt for varme.


Hekle kappe

Jeg startet opp med å hekle en kappe med sommerfugler på (innlegg HER). Da jeg hadde heklet rapport så jeg plutselig at jeg hadde heklet feil i første rapporten. Som dere ser på bilde i sommerfuglvingen fra forrige innlegg. I hvitt blir den mer helårs, enten du lager den for bruk hjemme eller på hytta. Her får du oppskriften gratis, så kan du selv bestemme fargen på din egen kappe.


Skal hekle litt nå før jeg sjekker om Jon Blund er kommet seg inn på. Jeg så etter den gamle kappa og heklet deretter. Mvh fra Ann Elisabeth. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn.


Hekle kappe

Romantisk kappegardin i lettstelt polyesterkvalitet og kant nede med heklede hjerter. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Oppskrifter for hekle kappe. På myTaste vil du finne oppskrifter for hekle kappe samt tusenvis av lignende oppskrifter.


Jeg har kapper i to stuer, en på badet og en på toalettet, samt sett som veksles litt på på kjøkkenet. I feriehuset i Sogn har det hengt noen gardiner fra tidligere eier som vi har byttet ut etter hvert. Det siste vinduet som fortsatt hadde gamle gardiner var vinduet i trappa. Der hang ei gardin fra 80-tallet som sårt trengtes å skiftes. Mamma sa seg villig til å hekle ei kappe for meg, og her er resultatet.


Har du for eksempel planer om å hekle din egen julepynt? Den finnes som både kafè-modell og enkel kappe. Denne søte kappen fant jeg på Princess. Da jeg kjøpte denne hadde de bare kafè-modellen inne, så de to underdelene henger på gjestetoalettet og i det lille vinduet i alkoven på soverommet vårt.


I den store hekle - og strikkepakken har vi samlet alt av det aller beste innen hekling og strikking som vi har å tilby deg! Dette er en pakke som ene og alene konsentrerer seg rundt hekling og strikking, og som er en kjempegod ressurs for alle som hekler og strikker. Hekle - og Strikkepakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg