torsdag 13. april 2017

Bmi formel

Ta vår BMI-test og se hvordan du ligger an. BMI gir deg en rask pekepinn på forholdene mellom høyde og vekt. Finn kurset som passer deg! Få en gratis prøvetime!


Fly med oss verden rundt og prøv rundt 9forskjellige flyselskaper! Body Mass Index ( BMI ) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som indikerer om en person er er over- eller undervektig eller har normal vekt.

Formelen er ikke helt eksakt. For å øke eller få lavere BMI anbefales det at du tar kontakt med kyndige personer som arbeider med kosthold og trening. Kalkulering av fettprosent brukes også for å anslå overvekt og undervekt.


Trykk deg inn på formel for BMI for å finne ut hvordan BMI regnes ut. Nedenfor kan du ved hjelp av en skala, lese av din verdi. En BMI -kalkulator er et verktøy som gir svar på hvor høy BMI du har. BMI står for Body Mass Index , og er en formel som viser forholdene mellom vekt og høyde. Her forklarer vi hvordan BMI -kalkulatoren fungerer.


Vi forklarer hvordan du kan regne ut din BMI , og du kan finne ut om slankeoperasjon er noe for deg.

Denne siden beskriver en kombinasjon av tre bokstaver som kan enten være en forkortelse, et norsk or et ord i et annet språk eller en kombinasjon av disse. Hvis en artikkel pekte hit, så kan du kanskje gå tilbake og rette opp lenken så den peker rett på siden som var ment. Jahrhundert von Adolphe Quetelet entwickelte Masszahl, zur Bestimmung der Körpermasse. Sie ist unabhängig von Geschlecht und Alter. Mange er kanskje ikke klar over at det er uheldig å veie for lite, da en sunn kroppsvekt er viktig for god helse.


For enkelte kan det være like vanskelig å gå opp i vekt som det er for andre å gå ned i vekt. Jeg regner med at du allerede vet at BMI er forkortelsen for det engelske begrepet Body Mass Index - kroppsmasseindeks på godt norsk. For å regne ut en persons BMI er det eneste man trenger (1) den veldig enkle formelen du får presentert nedenfor, (2) personens høyde og (3) personens vekt.


Kroppsmasseindeks (KMI) er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt. Tidligere benyttet en gjerne høyde-vekttabeller, men i dag brukes først og fremst KMI eller på engelsk BMI - body mass index. Barn og unge må vurderes etter andre KMI-verdier enn voksne. BMI kritiseras av flera skäl, av vilka några nämns ovan. BMI anses av vissa läger också vara missvisande för personer över år, för vilka ett BMI i undre normala referensintervallet hänger samman med ökad dödlighet, medan lite övervikt inte är så farligt.


Forslag til ny BMI-formel. Den engelske matematikeren Nick Trefethen stiller i et brev som ble publisert i The Economist 5. Han kommer samtidig med sitt eget forslag til ny formel som han mener gir et bedre resultat. På bakgrunn av ditt resultat vil vi komme med en anbefaling om hvilken behandling som kan være aktuelt for deg.


Vi har et helhetlig tilbu og vi tilpasser behandlingen etter dine behov.

Det er viktig å merke seg at formelen ikke tar høyde for individuelle forskjeller i beinbygning og muskelmasse. BMI -kalkulator: Regn ut og forstå din BMI Din BMI ( Body Mass Index ) beskriver forholdet mellom vekt og høyde. Her kan du regne ut din BMI og få vite mer om hva BMI betyr, hvilke fordeler og ulemper det er ved BMI -tallet og hvordan du bør tolke det. Ny formel for å måle BMI skal være mer presis.


Ernæringsfysiolog mener likevel det er vesentlig å kombinere med midjemål for å få en sikrere indikator. Sjekk din nye BMI her. Body Mass Index (engelsk for legemsmasseindeks, forkortet BMI ), er en matematisk formel for en sammenhæng mellem personers højde og vægt.


Formlen anvendes til at beregne under- og overvægt hos en større gruppe af mennesker, men kan også bruges til at indikere over- eller undervægt hos enkelte personer, men bør ikke bruges til præcise målinger hos individuelle. BMI står för Body Mass Index är ett kroppsmasseindex som beräknar relationen mellan längd och vikt för vuxna. Du räknar ut ditt BMI med denna formel : Är matematikkunskaperna lite rostiga?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg