onsdag 5. april 2017

Kalorifattig snacks

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det finnes faktisk kalorifattig snacks som både smaker herlig og metter i magen (uten at det kun består av rå frukt eller grønnsaker). Og dersom du begynner å bli litt lei av å gumle gulrøtter eller selleristenger kan kanskje disse oppskriftene være noe for deg. Her er snacks -tips som alle er under 1kcal: Hjemmelaget bringebærsorbet. Tre kalorifattige snacks Spis disse når snackslysten kommer i helgen. Et dykk i godteskålen trenger ikke å velte kaloribudsjettet.


Slanking er intet unntak, og fallgruven mange går i er småspising.

Se vår kaloritabell med kalorifattig mat her! Kalorifattig snacks. Her er noen eksempler på kalorifattig snacks som kan erstatte mer tradisjonell og usunn snacks. Popcorn kan også være et godt alternativ om du bare må litt ha snacks.


Ikke fordi popcorn er så sunt, men det veier så lite, kalorier per porsjon vil altså være betraktelig lavere enn mye annet snacks i samme kategori, forklarer hun. LES OGSÅ: Prøv supersunn kikert- snacks. Kutt opp gulrot, blomkål, agurk, stilkselleri, kålrot, paprika eller noe annet du liker og dypp i hjemmelaget kesam eller yoghurtdip.


Dagbladet): Jippi, har du kjent på den herlige følelsen?

Det er også godt å dippe f. Grønnkålchips er kalorifattig snacks. Sunn snacks - gode oppskrifter som stiller sulten. Her ha vi samlet de beste oppskriftene på hjemmelagd snacks som utgjør en stor forskjell når hverdagen utfordrer deg. Jula er over, og mange har satt seg som mål å leve litt lettere. Hvorfor spise sunnere snacks ? Alternativene er minst like gode og inneholder blant annet næringstoffer som kroppen har godt av.


Spis sunnere og spar deg for kalorier, samtidig som du får den energien og balansen som er ønskelig for kroppen. Velg sunn snacks og kos deg med god samvittighet! Vi har samlet et knippe sunne. Det finnes utallige varianter som du kan erstatte søtsakene med. Snack Girl er opptatt av at man skal fortsette å spise den typen snacks man er glad i. Hvis du elsker salt og sprøtt – sørg for at snacksen din er salt og sprø!


Potetgull kan byttes ut med saltede mandler. Det samme gjelder søte snacks. Jeg elsker popcorn drysset med sjokolade og velger heller det enn sjokoladekjeks, sier Cain.

Her får du nye ideer til akkurat passe sunn snacks som du kan legge på snacksfatet! Gulrøtter og de fleste grønnsaker er uaktuelt. Snack-a-Jacks fungerer bra, men er ikke sååå kalorifattig.


Hjemmelaget fruktsalat er det beste, og det metter, men jeg har en lei tendnes til å like den med kremtopp og sjokoladedryss over kremtoppen. Ellers mangler det noe. Kjøp en pose dip Holiday (eller en annen smak du synes er god) og erstatt Lett Rømme med Yoghurt Naturell. Mye bedre, og mye sunnere. Synes dette er myyye bedre enn potetgull med dip også, jeg!


Noe snacks eller kaker heeelt sunne tror jeg knapt finnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg