torsdag 6. april 2017

Lage små dusker

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Først viser vi hvordan du kan lage vanlige dusker med to skiver av papp.


Dusker er superenkelt å lage – her ser du hvordan!

Deretter ser du hvordan du kan lage bittesmå dusker rundt en gaffel. En enkel måte å lage dusk til topplua. Det er lett å lage små dekorative dusker som du kan bruke til å pynte luer, votter, vesker og interiør med. Velg størrelse og det materialet som passer deg. Klipp en bit med papp i den lengden som du vil ha dusken.


Figur 1: Start i den ene enden og surr garnet rundt pappbiten til dusken har den rette tykkelsen. Så det skal jeg prøve å få til for dere nå!

Herlige små dusker i fuskepels som festes med tråd. Minidusk i fuskepels - lys rosa - cm. Pris NOK 2inkl. Det siste er en slags ramme som du snurrer garnet rundt og gjør at du kan lage mange dusker på engang. Her ser du hvordan du bruker en pop-pom-maker.


Ramma har ulike hakk inn, og kan brukes både på langs og på tvers. Siden vi skal lage små dusker bruker vi den på tvers. Her kan du snurre mange ulike dusker samtidig. Dusker i fuskepels til pynt på for eksempel luer. Da de er håndsydde, varierer de noe i størrelsen.


Duskene og festes med trykknapp som sys fast i plagget. Velkommen til min lille butikk her på Epla. Alle dusker i butikken er av fuskepels☺️ Spør bare.


Med den største duskelageren (se mal) kan du lage store dusker som du lager en frisk påskebukett av. Plukk kvister ute som du trer duskene på. Bruker du dusker i alle størrelsene og mange kvister kan du lage en stor og bugnende bukett.

Så i kveld måtte jeg prøve meg på ei duskelue igjen! Sist hadde jeg ikke noe oppskrift, men nå har jeg funnet ei oppskrift, så da blir forhåpentligvis størrelsen riktig også! Lua er veldig enkel å lage , bare en vrangbord og resten strikkes i glattstrikk rundt og rund! Legger med oppskrifta med det samme så kan du også lage denne!


Duskene lages av rocaiperler på smykketråd med små blomster av rocaiperler eller stjerne leddperler. Se så enkelt det er. Du finner billige rammer på loppemarked eller i bruktbutikker, og ellers trenger du bare litt hobbylim! Pass på at de små nøstene er rullet stramt sammen, og lim dem med garnenden mot bakgrunnen slik at de ikke åpner seg igjen etter at de satt fast.


Duskene er laget av tekstil, er i god kvalitet og ligner veldig på pels. De tre største har trykknapp for enkel av og på funksjon, kjekt ved vask. De er jo veldig grønne og fine også er de sunne og smaker fantastisk godt.


Enkel oppskrift så det går fort å lage disse på morgenen eller kvelden. Vask og kutt opp brokkoli i små dusker. Prym Love Mini-Pompom Set - lag søte små dusker med dette verktøyet. Detaljert instruksjon på engelsk følger med i pakken. Små Nisser med AlpakkaDusker.


Du kan lage eller dusker samtidig. Eller Flotte Iallefall. Skikkelig nissete Så kan man. Og Henge på Trè eller Andrè. Oppskriften finner du her… Bildet er lånt fra Du Store Alpakka.


Og det er Unni Førde Grinaker som. Om man liker å legge ned litt mer tid på juleaktivitet kan man lage et juletre av pinner. Den kan du få en egen plass på en passende vegg. Til dette juletreet behøver du rød og hvit hobbyfarge, hampsnøre, bling-blingstener og små juletrekuler.


En limpistol er et superbra hjelpemiddel om du vil lage dette. Hvordan lage dusker i møbeltrekk Mange vintage sofaer, stoler og paller er tufted. Tufte var spesielt populære i tidlig amerikansk møbelindustri.


Ifølge CasaSugar på OnSugar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg