tirsdag 25. april 2017

Omelett i ovn

Prøv denne varianten i dag! Like godt til frokost og lunsj, som til middag. Lag en lekker ovnsbakt omelett. Enkel og lage og perfekt både til selskap og som det lille ekstra i matboksen.


Har man egg i huset kan man alltid lage noe godt.

En omelett er både enkelt å lage og en favoritt blant store og små. Du kan lage omelett til én eller til mange. Egg er både godt og sunt for oss med mye protein og vitaminer. Noen ganger er det praktisk å lage omeletten i form. Omelett er både mettende og svært næringsrikt.


Både egg og meieriprodukter er næringstette matvarer. Det metter godt, og gir oss mange gode næringsstoffer, ikke minst proteiner av høy kvalitet. En fin måte å bruke opp rester på.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Slik lager du omelett i ovn med spekeskinke. Visp egg, melk, salt og pepper. Sett ovnen på 1grader. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres.


Fyllet kan du variere i det uendelige. Fellesnevneren er at det er rask, sunn og smakfull mat som kan varieres i det uendelige. Nå går vi mot lysere tider og mange er kommet godt i gang med skole og jobb. Smart og godt: når du tørrsteker paprikaen, kan du like så gjerne slenge oppi noen champignonger også – og tilsette litt smør, salt og pepper før du hiver dem oppi omeletten.


En smakfull og god omelett fylt med grønnkål, spinat og cottage cheese som er vel så god til lunsj som til middag. Dette er en stor omelett som også kalles eggepanne eller frittata. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan ha i. Tidsbruk minutter.


Ovnsbakt omelett med ost, skinke og poteter. Legg oppskrift i handlelapp. Varm opp en ovn til 2°C varmluft. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.

Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Fransk bondeomelett. Denne retten med fransk bondeomelett er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage.


Det er bakepulver som er den hemmelige ingrediensen og som en fin effekt. Favorittmiddag på travle dager eller som lunsj i helgen. Og det er veldig godt. Skal du lage omelett til flere i familien eller til flere gjester, så er omelett i ovn en ypperlig måte å gjøre det på. Da får du masse god omelett.


Egg inneholder mange vitaminer og mineraler. I ovn ved 200° i ca. Rens og finkutt purren. Visp sammen mel og melk og rør det over varmen til det koker og tykner. Rør inn smør og purre.


Vend forsiktig inn eggehvitene. Strø baconet på toppen. Stek omeletten nederst i ovnen til den er fast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg