mandag 3. april 2017

Altinn kontakt

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. I løpet av året sender vi ut varsler om for eksempel skattemelding, skatteoppgjør, skattetrekksmelding, tilbakemelding på flyttemelding eller attester. Altinn -appene fjernes. Informasjon om frister og attester, gratis kurs, regnskap og kassasystemer.


Altinn kontakt

Hjelp til deg som er ny som næringsdrivende eller vil endre eller avslutte bedrift. Trekkhendelser til kreditor og namsmann. Dersom du har problemer eller spørsmål vedrørende din BankI vennligst ta kontakt med den banken som har utstedt din BankID.


Her finner du en liste med kontaktinformasjon til alle banker som utsteder BankID. Buypass Buypass Kundeservice kan hjelpe deg med informasjon, veiledning og support på sine tjenester og produkter. Husk å logge ut når du er ferdig. Send og motta brev digitalt. Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer.


Altinn kontakt

Dette gjelder både private og offentlege virksomheter. Avvik dreier seg om meldinger som går til personer som ikke har tjenestlige behov eller som ikke skal ha tilgang til innholder på grunn av taushetsplikten. Hvem som skal signere meldingen avhenger av organisasjonsform og hva meldingen gjelder.


Innloggede tjenester. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV. Mangler du rettigheter må du ta kontakt med virksomhetens leder.


Altinn kontakt

Se video av fremgangsmåte her: 1. Klikk på Logg inn øverst i høyre hjørne. Det er ingen god idé! ALTINN REGNSKAP AS. Vi er ansatte og kan hjelpe deg med det meste innen regnskapstjenester. Svein Ove Mangelrød er daglig leder og Autorisert Regnskapsfører.


Litt om Etterdeklarering på altinn. Privatpersoner logger seg på med fødsels- og personnummer og velger å rapportere som privatperson. Kontakt - og reservasjonsregisteret inneheld opplysing om kva målform eller språk du ønskjer å få dokument og meldingar frå stat og kommune på. Les mer om personvern og vår bruk av informasjonskapsler (cookies).


Du kan fortsette å bruke toll. Tekniske spørsmål omfatter info om bl. Du laster ned brevet (PDF) fra meldingsboksen din. Hvis du har valgt digital postkasse, vil det IKKE bli skrevet ut og sendt deg i vanlig. Velkommen til Mattilsynets skjematjenester.


Du blir nå sendt videre til innloggingssidene til ID-porten. Etter at du har logget inn blir du styrt videre til Mattilsynets skjematjenester. Innboks og oppfører seg litt annerledes enn brukerne er vant til. Hvis du lurer på noe så er det bare å ta kontakt med oss på Slack eller GitHub.


Altinn kontakt

Enklere for utenlandske næringsdrivende å beskytte ideer i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg