tirsdag 18. april 2017

Lønn autorisert regnskapsfører 2018

Brukervennlig regnskap på nett Prøv gratis. Kom igang på to min! Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater.


Med tilstrekkelig utdannelse og erfaring kan regnskapsfører oppnå autorisasjon.

En autorisert regnskapsfører kan starte egen regnskapsbedrift og påta seg oppdrag fra sine kunder. Noen regnskapsførere som vil fortelle hva de har i lønn , hvilken utdannelse de har og hvilken erfaring de har? Bokføringsforskriften § 8-13-(i kraft 05) bestemmer at banker og finansieringsfore- tak skal oppbevare kunde- og leverandørspesifikasjoner, samt dokumentasjon av bokførte opplysninger som inngår i slike spesifikasjoner, i ti år etter regnskapsårets slutt. Lønnsveksten er prosent fra året før. Det var jo egentlig det jeg ville jobbe med.


Men etter studiene fikk jeg ingen revisjonsjobb. Så da tenkte jeg at det ikke ville skade å bli autorisert regnskapsfører først. Pga diverse ting er jeg ennå ikke autorisert. Jeg holder på å ta kurs, siden jeg må oppfylle etterutdanningskravet for å.

For å bli autorisert regnskapsfører finnes det krav i henhold til utdannelse og arbeidserfaring. For å søke om autorisasjon som regnskapsfører må du ha minst to års relevant regnskapspraksis. Praksisen må være opparbeidet de siste fem årene, regnet fra søketidspunktet (dato til dato).


Må jeg ha regnskapsfører ? Det er ingen lov som sier at du må bruke en regnskapsfører til å føre regnskapet ditt. Det er du som er ansvarlig for at regnskapet til foretaket ditt blir ført korrekt. Har du kunnskap, tid og interesse for det, er det absolutt mulig å gjøre det selv. Praktisk kurs for regnskapsførere , revisorer og advoktarer. Regnskapsfører har en spennende og interessant arbeidshverdag.


Bachelorstudiet i økonomi og administrasjon tilbyr en spesialisering innen regnskap på det tredje og siste trinnet. Studiet gir deg en yrkesrettet utdanning, og fyller det faglige kravet dersom du ønsker å bli autorisert regnskapsfører (ARF). IT-systemer innenfor et spennende og innovativt miljø? Skrevet av Kjersti Skotvold Del Nord-Troms tingrett avsa dom i saken mot den autoriserte regnskapsføreren den 10.


Autorisert Regnskap AS. Den domfelte tilstod de faktiske forhold og. Kurs som dekker etterutdanningskrav for regnskapsførere og revisorer. Full oversikt over autorisasjonstimene dine med gratis autorisasjonsregister.


Selskapets ansatte er to autoriserte regnskapsførere med mange års erfaring fra regnskapsbransjen.

Fleksibilitet, service, kunnskap og nøyaktighet er vårt hovedfokus. I Norge er det innført. Er eller ønsker å bli autorisert regnskapsfører – ikke et absolutt krav.


Jeg jobber nå som regnskapsfører i Oslo, og lurer litt på dette med lønn. Den avtalte månedslønnen ligger godt over gjennomsnittlig avtalt lønn for alle. Velg en regnskapsfører som kan mer enn bare å føre regnskap.


Vær kritisk til valg av regnskapsfører , en god regnskapsfører skal bistå deg i mer enn bare å føre regnskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg