tirsdag 11. april 2017

Anbefalt størrelse på hundebur bil

Hundebur som er perfekt for transport av hund i bil og på tur. Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker.


Kun merkevarer av høy kvalitet.

Søk Hundebur Bil Størrelse. Hvilket hundebur skal du kjøpe? Vi får ofte spørsmål hvor folk ber om gode råd til hvilket hundebur de skal velge. Jeg skal få en border collie valp om noen få uker. Lurte på hvilken størrelse jeg trenger på bur?


Tenkte på et gitterbur som skal være inne. Vil ha et bur som han kan vokse i. Med denne konfiguratoren fra 4Pets, kan du finne riktig størrelse bur til akkurat din bil.

Plassering av hundebur i bil. Hundebur for bil skal nesten alltid plasseres i bagasjerommet. Helt inntil ryggen på baksetet er den absolutt beste og tryggeste plassen. Det har også kommet mindre og trygge bilbur ment for plassering i et sete. I tvivl om hvilken størrelse dit hundebur skal være?


Vi hjælper dig med at finde det rigtige hundebur til din bil - se vores guide til at måle dig til den rigtige størrelse på hundebur her. Vi jobber begge to, så hunden vil måtte være hjemme alene, ikke hver dag, men flere dager i uken, opp til 6-timer. Min mann vil helst ha litt størrelse på hunden, jeg synes det holder med en mellomstor hund.


Argumentet til min mann er at den må kunne være med på skiturer om vinteren, men det kan vel mellomstore hunder og. Tenk sikkerhet også for hunden din under transport. Hos oss i Felleskjøpet finner du et stort utvalg av hundebur og transportbur i forskjellige størrelser og prisklasser. Uansett om du skal ut på kortere eller lengre bilturer bør du sikre hunden din.


Vi har et stort utvalg av hundebur til bil. Kan anbefale plastbur istede for disse av netting, buret kan godt være litt trangt når du skal ha det i bil. Med en sele så hindrer du også at hunden er løs i bilen og forstyrrer deg når du kjører, mener Wear Prestrud.


Hva må man huske på ved kjøp?

De fleste forhandlere har bur i mange forskjellige størrelser. Kristin Wear Prestrud anbefaler at du kjøper et bur som passer til størrelsen på hunden. Det bør ikke være for stort. Dette buret er romslig for ham, så da tenker jeg en bordercollie, som er noe mindre, vil ha det flott i bur av str på den siden. Har også vurdert et atlas som jeg kan ha inne i bilen , selv om det blir vanskelig å få plass til noen i baksetet da.


Og hvordan det blir i størrelse til en whippet? Lurer også på hva dere andre med hunder gjør? Håper noen kan hjelpe meg.


Et smalt, men dypt hundebur som oppfyller de fleste ønsker om et stort hundebur som ikke tar for mye plass. Sammenleggbare bilbur er ikke godt egnet for bruk i bil , da det er økt risiko for at de vil kollapse ved et sammenstøt. Vi anbefaler å bruke sammenleggbare hundebur hjemme eller på hundestevner, da disse burene er ideelle som et trygt sted hunden kan trekke seg tilbake og få være i fred.


Et hundebur kan kan gi dyret et sted å trekke seg tilbake i hjemmet, eller beskytte under transport. Når du er på utkikk etter et hundebur til bil bør ikke buret være for stort, slik at den firbeinte ligger stødig. Selv hadde jeg samme problemstilling da jeg skulle ha bil. Dobbelt hundebur er dog så mangt, så det kommer an på hvilken størrelse du har behov for å ha til hundene.


Selv har jeg to relativt små hunder (rundt 40cm høye), og gikk for MIM sitt Variocage Dobbel Small, noe som er mer enn stort nok for mine. Med et kollisjonstestet bilbur - kanskje også med egen kollisjonspute - vil sjansen for bedre utfall være betraktelig høyere. Les mer om hundebur til bil på Dyrebloggen.


Der lærer du også hvordan du måler hunden for å finne riktig størrelse. Ifølge Statens Vegvesen skal hunden sikres i et transportbur eller i en egen sikkerhetssele beregnet for transport av hund i bil. Det er viktig å se på kvalitet og sikkerhet, og ha et hundebur som sitter ordentlig fast og er skreddersydd til bilen.


Buret bør ikke være for stort, men tilpasset hundens størrelse. Jeg har brukt endel forskjellige løsninger hvor PRIS har vært viktig, men jeg har ikke vært fornøyd med kvaliteten på de rimeligste burene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg