fredag 21. april 2017

Ny libanesisk restaurant oslo

Stort utvalg restauranter i Oslo. Den beste libanesiske maten i Oslo : Se 5anmeldelser fra TripAdvisor-reisende av libanesiske restauranter i Oslo. Skal du ha selskap? Vi tilbyr et variert utvalg av mezah-retter for enhver smak.


Vi er ekstra stolte av mezaen vår, og derfor synes vi det er ekstra stas å servere den også utenfor restauranten.

Maten lages med kjærlighet og omtanke på vårt kjøkken og sendes til direkte til festen - eller så du også hente den selv. Vi har vår første restaurant i Norge i hjertet av Lillestrøm, kom og besøk oss for en herlig kveld. Libanesisk mat tilberedes i stein ovn og grill. Hvor ligger de kuleste restaurantene akkurat nå?


Her får du oversikt over noen av hovedstadens mest populære spisesteder for øyeblikket. Endelig en original blant Grünerløkkas likeartede nye restauranter. Anmeldt for ett år siden.

Fatene som står mellom oss på det lille kvadratiske trebordet ligner ikke på noe annet man kan få på Grünerløkkas hundretalls andre spisesteder. Endelig noen som bryter burger-trenden, smiler Willie. Her kan du se restauranter i Oslo som serverer libanesisk mat. Bruk menyen til venstre for å bestemme flere søkealternativer, som f. Beste restauranter med mat fra midtøsten i Oslo , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Oslo , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Beste kinesiske restauranter i Oslo , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Oslo , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor.


Beste restauranter i Oslo , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Oslo , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling.


Reserver ditt Hotell i Oslo online. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Neste helg åpner gjengen bak suksessrestauranten Taco Republica mezze- restauranten Ben Reddik på Grünerløkka i Oslo. Det blir mat fra alle landene som putter mezze i sin munn. Syrisk, libanesisk , gresk, hele det østlige Middelhavet, sier kokk og restaurantgründer Henriksen.


I Grensen, mellom Regjeringskvartalet og Karl Johan i det sentrale Oslo , ligger restauranten Koskos.

Habibi, Oslo , Norway. Mavedans i helgene! Cafe Beirut serverer mat fra hele Midt-Østen.


Vi har også flere nasjonaliteters retter på menyen, så det ikke bare snakk om en kulinarisk opplevelse - også en reise i internasjonal kjøkkenkunst. Restaurant Eik Oslo gourmet. Gazakjøkken, Oslo , Norway. GazaKjøkken er et gatekjøkken som serverer falafel, hummus og kebab fra Midtøsten. Alt laget etter oppskrifter.


Finn og book utrolige restaurantopplevelser på de beste restaurantene i Oslo. Gratis bestillinger på nett. New Delhi har blitt kåret til den beste indiske restauranten i Oslo , flere år på rad. Vi serverer autentisk indisk mat, med en moderne vri.


Maten er bra hos Beijing Palace, men stedet har også en godt skjult hemmelighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg