onsdag 26. april 2017

Rikshospitalet hotell

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Garantert beste pris.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hotellbestilling på nett. Bussen fra Røa og Bekkestua til Oslo Lufthavn Gardermoen stopper rett utenfor hotellet. Ullevål Stadion ligger en 20-minutters spasertur unna. Ta kontakt med hotellet for informasjon om priser og booking.


Oslo sentrum ligger minutter unna med tunnelbanen. Dette lille og stilfulle hotellet kan bl. Ingen avgifter, ingen påslag - 1 gratis!

Gaustad hotell er et tilbud for pasienter og deres pårørende. Tilbudet gjelder ikke for pasienter som er innskrevet ved sykehuset. Flybussen Røa-Bekkestua stopper rett nedenfor hotellet. Rikshospitalet fra alle de beste reisesidene i ett raskt og effektivt søk. I resepsjonsområdet er det peis og sofa hvor man kan slappe av.


Strøkent og rent over alt ,og god service. Rigshospitalet er Danmarks største hospital og fungerer som et flagskib i det danske sundhedsvæsen. Vi tilbyder patienterne højt specialiseret behandling på internationalt niveau, indenfor næste alle specialeområder. Spar opptil på ditt opphold. Sammenlign og kjøp nå!


Moderne spa i Norges vakre skjærgård. Bestill på hjemmesiden vår for beste pris. Kystperlen du lengter tilbake til. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Dusjen må stå med fullt trykk i mellom 3-minutter før det begynner å bli varmt.


Men aller verst er servicen.

Her tilbys lyse, romslige rom med kjøleskap og TV med Internett. Er dette ditt firma? Patienthotellet er et attraktivt tilbud til dig, der ønsker et alternativ til en almindelig hospitalsindlæggelse. Ellers er SAS- hotellet i Nydalen ikke så langt unna heller. Men jeg vet dessverre ikke priser på SAS- hotellet.


Oslo hotell etter stjerner, pris eller hvilke fasiliteter som tilbys. Utvalget er stort, og du vil garantert finne et hotell som passer deg og dine behov. Det moderne hotellet har store, komfortable rom og fantastiske konferanselokaler.


På hotellet finner du også vår nye restaurant, bar og et velutstyrt treningsrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg