mandag 10. april 2017

Hånd fot og munnsykdom rumpa

Finn laveste nettpris her. Siden hånd -, fot - og munnsykdom skyldes et virus, er det lite man kan gjøre, annet enn å lindre og gi smertestillende mot feber. Blemmene i munnen er de som gir størst plager for de minste, og gjør blant annet at det kan være vondt å spise. Sønnen min på år har mest sannsynlig fått hånd , fot og munnsykdom. Likevel er jeg usikker, og tenkte å spørre dere mødre som allerede har litt erfaring med dette.


Begynte for dager siden med lett feber og veldig sliten.

På kvelden hadde han fått et svakt, rødlig utslett fra brystet og helt ned til føttene. Noen får også blemmer på rumpa og andre steder,. Eller kan det være hånd -, fot - og munnsyke? Denne sykdommen, som selvsagt ikke må forveksles med munn- og klovsyke, øker i omfang. I sjeldne tilfeller får barn som har vannkopper, sekundære bakterielle infeksjoner i huden – først og fremst med gule stafylokokker eller streptokokker.


Utslett under føttene kan også ofte gi kløe, rødhet og blemmer. Blant vanlige årsaker er kontakteksem, hånd -, fot og munnsykdom og fotsopp. Det er bakterien chlamydia trachomatis som gir klamydia.


Den fester seg og lager betennelse i urinrøret hos menn, men kan også gi betennelse i prostata eller i endetarmen.

Endetarmsfremfall kommer av at musklene i bekkenbunnen blir for svake, og ikke klarer å holde endetarmen på plass. Det kan komme med alderen, eller som følge av operasjoner i bekkenområdet. Den vanligste årsaken er en infeksjon. Det være seg enten en soppinfeksjon (tinea cruris) eller en bakterieinfeksjon (erythrasma). Disse ses som rødhet og misfarging av huden, ledsaget av noe kløe.


Det strekker seg ofte bakover mot rumpa. Det finnes også hudsykdommer som kan gi et liknende utslettt. Vanligst av disse er psoraisis. Blemmene brister og etterlater seg overflatiske sår.


Hånd -, fot - og munnsykdom Rammer oftest barn fra spedbarnsalder og opp til tiårsalder. Den forekommer først og fremst hos barn under år, er svært smittsom. Barnet får utslett i munn, hender, føtter og på baken.


Dette kan være forbundet med feber og halssmerter, og. Barna kan gå i barnehagen selv om de har utslettet, og hvis. Første gang man får viruset i kroppen kan man imidlertid bli syk med feber, slapphet og små blemmer på leppe, tunge og tannkjøtt. Trøske skyldes soppen Candida albicans.


Denne soppen finnes i munnen hos de fleste, og gir normalt ikke noen plager hos friske personer. I noen tilfeller kan det likevel oppstå en soppinfeksjon i munnen, spesielt blant spedbarn siden immunforsvaret deres ikke er fullt utviklet. Hos Vitusapotek kan du handle trygt og effektivt.

Bestill din resept eller handle i vår nettbutikk og få varene levert hjem eller i apotek. Våre salgsbetingelser. Her kan du gjør deg kjent med salgsbetingelsene som gjelder når du handler i vår nettbutikk. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Svamphudinfeksjoner.


Disse typer hudinfeksjoner er forårsaket av sopp og er mest sannsynlig å utvikle seg i fuktige områder av kroppen, for eksempel føttene eller armhulen. Noen soppinfeksjoner er ikke smittsomme, og disse infeksjonene er vanligvis ikke-livstruende. Ulike typer soppinfeksjoner: Atletisk fot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg