torsdag 12. april 2018

Spise seg slank

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Sunne proteinkilder er gjerne magre kjøttyper som kylling, kalkun og svin, men mager kjøttdeig eller renskåret oksekjøtt er også bra.


Fisk er også glimrende, og cottage cheese, bønner, linser og tofu er fine kilder om du vil spise vegetarisk. Liker du havregryn, kan du spise for eksempel gram havregryn med gram rosiner og desiliter skummetmelk.

Det er enklere å slanke seg med en tykk lommebok. Selv svært fattige mennesker har råd til å spise seg tykke på hurtigmat. Overflod på bankkonto betyr ikke overflod av mat, men heller at du kan velge de aller beste produktene som hjelper deg med å slanke deg og å holde deg slank. Penger er din venn når du skal slanke deg. Cathrine lot seg i stedet inspirere av en venninne som hadde gått ned kilo på Spis-deg- slank -diett.


Dette er et slankeopplegg hvor man bestiller ferdig slankemat, enten som tillegg til mat man lager selv, eller man kan bestille alt man skal spise. Basisen for dette kostopplegget er lavkarbomat. Overvektige personer forsøker ofte å sulte seg langt utover dagen for slanke seg.

Det virker imidlertid som en boomerang på slankebestrebelsene. Heldigvis er kroppen tilpasningsdyktig begge veier. Spiser du mer, så forbrenner du mer. Hva bør en spise hvis man skal slanke seg. Har hørt at havre er bra, stemmer det?


Jeg syns det med mat er utrolig vanskelig,hører så mye forskjellig hele tiden. Høy i omega-3-fettsyrer, har disse frø vist seg å redusere kroppens evne til å lagre fett. De er også høye på protein og magnesium som hjelper dempe suget og styrke musklene. Prøv å spise dl frø et par ganger i uken enten ved å riste dem eller strø dem på måltider. En studie fra The University of Toronto fant at personer som spiste mandler sammen med hvitt brød ikke fikk samme blodsukkerstigning som de som bare spiste brødskiven.


Jo høyere blodsukkeret stiger, jo lavere vil det også falle igjen, sier studieleder Cyril Kendall til SELF. Blodsukkerfallet fører til sult, noe som gjør at man spiser mer. Når du spiser langsomme karbohydrater som gir sakte blodsukkerstigning, får du ikke så store svingninger i blodsukkeret. Det gjør at du føler deg mett, unngår trangen til noe søtt, og det er lettere å holde vekten.


Se eksempler på mat med langsomme karbohydrater her. Selv om du mosjonerer og spiser sunt, kan de være vanskelig å bli kvitt valkene på magen. For mye stress og for lite søvn kan bl.

Spesielt etter fylte år setter fettet seg lettere rundt magen, og også hud og muskler blir slappere. Noen opplever rett og slett at magen buler opp som en ballong, slik at de ser. Les om proteinbaren du kan spise med god samvittighet. Sett fart på tarmen Vi snakker ikke om lakserolje, men det å sørge for at tarmene jobber og prosessen går som den skal er svært viktig. Det at du kan spise stort sett hva du vil en den mengden det passer deg i åtte timer daglig, er både diettens fordel og ulempe.


Det kan gjøre det betydelig enklere å gå på kur, men ulempen er at hvis du sitter og spiser wienerbrød åtte timer i strekk, blir du ikke belønnet neste gang du går på vekta. Spiste veldig ulike mengder mat. Underveis var det store svingninger.


Stoustrup spiste mye mer mat i dagene etter at han hadde trent – noen ganger mer enn han egentlig hadde lyst på – for å holde seg innen rammene av eksperimentet. Omvendt spiste han mye mindre dagen etter en hyggelig kveld med rødvin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg