onsdag 4. april 2018

Slim i ganen

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Tidligere kunne jeg sovne uten problem, jeg vet nøyaktig hva som skal til for å få meg selv til å slappe av og å sovne, men etter denne slimdanningen i halsen kom, greier jeg det overhodet ikke. Slim skyldes ofte refluks, altså syre fra magesekken som kommer opp pga. Søk på refluks på Internet, står mye om det.


Slim i ganen

Har man astma eller en allergi så påvirker det også refluksen. Kristian skrev: Jeg sliter med slim og snørr i halsen når jeg trener og gjennom hele året. Av og til er øreverk et dominerende symptom.


Lymfeknutene under kjevevinkelen er ofte forstørrede og ømme. Petekkier på ganebuen kan forekomme. Vesikler og sår på ganen , uvula eller bakre svelgvegg forekommer særlig ved coxsackievirus gruppe A-infeksjon.


Slim i ganen

Cystisk fibrose er det nok ikke. Hvert ben består av to halvdeler. Den harde ganen er kledd med en slimhinne som er direkte fastvokst i benhinnen og lar seg derfor ikke forskyve.


Sentral erosjon eller ulcerasjon omgitt av hvit rand. Hyppigst lokalisert til ganen. Ofte langvarig, ofte candidainfisert. Blant annet: Coxsackievirus-infeksjoner. Hånd-, fot- og munnsykdom.


Herpes simplex gingivostomatitt. Mange opplever å få mye slim i halsen etter å ha spist eller drukket mat, men det er ikke nødvendigvis all mat og drikke man reagerer på. En høy slimproduksjon fører ofte til sjenerende hosting og harking, noe som igjen vil slite på hals-og svelgsystemet. Slim i halsen skyldes enten infektioner eller irritanter såsom cigaretrøg, støv el. Udover de mange husråd findes der også enkelte produkter, der kan afhjælpe slim i halsen.


I denne artikel får du effektive råd mod slim i halsen. Orofarynks er den delen av svelget som ligger mellom den bløte ganen i munnen og strupelokket. Forekomsten av orofaryngeal kreft har økt de senere årene, og det settes i forbindelse med økt forekomst av HPV-infeksjon i svelget.


Sliter i blant med seigt slim i munnen. Ganen består fortil av den harde ganen (palatum durum), som dannes av overkjevebenet (maxilla) og ganebenet (os palatinum). Det er et stort problem ved tannlegebesøk siden jeg ikke klarer å ha munnen oppe lenge (har også veldig tannlegeskrekk). Skjer også når jeg har for mye mat eller drikke i munnen samtidig, eller skyller munnen. Klarer å skylle i maks sekunder og når jeg s. Har i lengre tid (3år) hatt problem med noe som på meg virker som slim som sitter fast i overgang nese-svelg.


Virker til å være bak veggen bak drøvelen (et snittbilde kunne forklart det bedre). Slimhinnen i munnen er svært årerik, med mange blodkar. Derfor kan ulike sykdommer ofte komme til syne der. Både infeksjonssykdommer, blodsykdommer, mangelsykdommer, kjønnsykdommer, kreft og. Første gang man får viruset i kroppen kan man imidlertid bli syk med feber, slapphet og små blemmer på leppe, tunge og tannkjøtt.


Faryngitis er en meget almindelig tilstand. Vis større bilde Vis større bilde Stomatitt (munnhulebetennelse, stomatitis) er en betennelsesreaksjon i munnslimhinnen, dvs. Når denne slimhinnen blir betent, vil den produsere mer slim , og hevelsen vil samtidig føre til at luftpassasjen gjennom nesen blir trangere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg