onsdag 18. april 2018

Hus med 5 soverom og utleie

Vi gir deg trygghet og følger opp i hele leieperioden. Kontakt oss for befaring. Helt gratis og uforpliktende! Sjekk ut Hus Soverom. Ha full kontroll over ditt utleieobjekt.


Tjen penger når du er på ferie.

Klikk på bildene for å se mer. Kjøkkenet og den store vinkelstua gir et stort allrom. Terrassedører på to forskjellige sider av huset gjør uterommet lett tilgjengelig.


Arken gir godt med lys til loftsstuen som har utgang til overbygget balkong. Dette er et flott hus som gir god plass til storfamilien. Systemhus bygger moderne hus , tradisjonelle hus og herskapelige hus i hele landet. Huset kan tilpasses dine behov. Et ferdighus er aldri helt ferdig.


Hvis man ønsker å endre det originale huset, jobber man frem en optimal planløsning sammen med byggmesteren.

Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Vaskerom og innvendig bod er plassert i forbindelse med kjøkken og kan benyttes som bi-inngang. Det er mye å ta stilling til når man bygger hus.


Dersom du velger enebolig, skal du da bygge med eller uten utleieleilighet, eller kanskje du skal gå for tomannsbolig? For å hjelpe deg litt har vi sett på noen av fordelene med å bygge ferdighus med utleieleilighet. Bygg nytt ferdighus med utleie og bruk leieinntektene til å finansiere en viktig del av boliglånet ditt.


Få vår huskatalog rett hjem i postkassen din - helt gratis! Det er altså ingen regler som forbyr deg å leie ut for eksempel et soverom som står tomt, bare soverommet er godkjent som rom for varig opphold i boenheten. Slik utleie av en hybel i egen bolig er i utgangspunktet ikke noe som vedgår bygningsmyndighetene, og det er ingen søknadsplikt inne i bildet for denne typen utleie. Bli inspirert av våre arkitekttegnede hus Vi vil hjelpe deg å finne ditt drømmehus!


Våre arkitekttegnede eneboliger er utformet i både herskapelig, tradisjonell og moderne stil slik at du kan finne en husmodell som passer for akkurat deg. Vi er stolte av å vise deg våre hus. Enten du liker herskapelige hus , nostalgisk stil, moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en husmodell til deg.


Alle våre hus er tegnet av våre dyktige arkitekter. Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi trolig til gode å bygge to like hus. Vi har resultater for Leie hus utleie til de beste prisene. Klemetsrud - Flott enebolig til utleie , med soverom , garasje og stor hage. En romslig moderne bolig, med hele to utleieenheter, som har alt en familie kan ønske seg og mye mer.


Boligen inneholder det meste en storfamilie trenger i alle faser av livet, og er perfekt for den moderne travle familien.

Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel. På stue, kjøkken, soverom og arbeidsrom må det være en dør eller et vindu som kan åpnes mot fri luft. Vi bygger hus av alle slag. Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et utgangspunkt eller idégrunnlag for dere som ser etter noe annet. Klassisk og harmonisk hus med herskapelig sus som passer på både flat og skrå tomt.


Du kan selvfølgelig få huset akkurat slik det er tegnet. Men husk at hver hustype er et utgangspunkt. Med alle hus kan du gjøre mange ulike tilpasninger slik at du får akkurat den boligen du ønsker deg. Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt eget med utgangspunkt i din tomt.


Når du skal bygge hus er det mye å tenke på og mange valg du skal ta. Nordbohus har hus for de fleste tomter og mange ulike hustyper, både eneboliger og tomannsboliger. Alle hus kan vi tilpasse etter dine ønsker og omgivelsene. Og har vi ikke huset du vil bygge, blir vi gjerne med på å tegne det sammen med deg. Valg av hus dreier seg om smak, men også praktiske behov og ønsker.


Arkitekter hos Norske Hus har tegnet ferdighus for norske forhold med rom for å tilpasse ferdighuset etter dine ønsker. Bestill gratis huskatalog her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg