torsdag 19. april 2018

Gave til nybakt far

Skreddersy en unik gave til far med ditt morsomste bilde og tekst, bestill nå! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Finn kule og innovative gaver på Norges gadget-mekka! Gi far en utrolig opplevelse!


Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Hos oss finner du gaveartikler, gode og smaksrike varer, til venner og familie.

Motstanderne av fødselsgaver mener imidlertid at en baby bør være en stor nok gave i seg selv - til begge foreldrene. Det er jeg jo enig i. Derfor mener jeg at en fødselsgave ikke trenger å være dyr, men heller en symbolsk oppmerksomhet, sier Nøkleby. Les også: Dette er fødselsdepresjon hos far.


Hvorfor finnes egentlig ikke helt den samme tradisjon for å gi en gave til en nybakt far , som det gjør til den nybakte mor? Til menn kan det ofte være vanskeligere å treffe blink, når det kommer til å finne inspirasjon til en minneverdig gave. Her er forslag både til foreldre og babyer i nær og fjern relasjon, og for enhver lommebok.


Eg skal fikse ei bursdagsgåve til ein nybakt far.

Den bør ikkje koste over 25 max 300. Eg tenkte å lage ei krisekorg, med New Energy, Battery. Etter to fødsler og to perioder som nybakt mor har jeg et godt råd til deg. Gave til nybakt pappa.


Kjoepte ikke noe til gubben sist, men vurderer aa kjoepe en liten gave fra babyen til snuppa da. Siden snuppa fikk hull i oerene for noen uker siden hadde vaert kjekt med nye oeredobber til henne, hun skal nemlig faa lov til aa bytte oeredobber 1. Her skal pappaen få no kamerautstyr som han har ønsket seg lenge og det er jo på en måte til hele familien siden han kommer til å ta bilder av babyen. Han var der da du ble født, han har fulgt deg gjennom livet og støttet deg gjennom tykt og tynt. En gave som speiler dette kan derfor virke som en stor og vanskelig oppgave, men faren din blir nok glad for en tanke fra deg uansett. Sjekk ut våre gavetips nedenfor dersom du skal kjøpe gave til pappa.


Uansett om det er en julegave, fødselsdagsgave eller farsdagsgave du er ute etter, så har vi gaver som menn setter pris på! Alt vi selger er på lager og sendes omgående etter bestilling slik at du skal få gaven din til pappa raskt. Vi har gaver som passer de fleste, og på denne siden får du mengder av gavetips.


Gi en gave som forandrer verden og hjelp mennesker ut av fattigdom. Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb. Hva er typisk å gi i gave til nybakte foreldre?


Armyangel Mats jentene i juni13.

Jeg tenkte kanskje noe tøy i litt større størrelse til babyen (siden de kanskje får nok som er passelig akkurat NÅ), og en liten leke? Er det en fin gave ? Dette er også en fin gave å ty til dersom lommeboka er litt slunken. Dersom du er flink til å bake, kan du for eksempel gi bort hjemmelagde kjeks eller småkaker.


Du kan også vurdere å strikke en lue, votter eller sokker til din far. Sjekk gjerne Pinterest for inspirasjon til DIY (Do It Yourself) gaver , der finner du garantert mye inspirasjon. Svar på Hva bør man gi i gave til en nybakt mamma, med mulighet til å legge inn eget svar. Noen gode tips og forslag til hva man kan gi til en nybakt mamma?


Hva ønsker de seg egentlig? Da jeg selv var nybakt far , sa jeg til min kone at fordi hun hadde ammingen, ville jeg ha førsteretten til bleieskift. Hun protesterte ikke! Her finner du våre beste gavetips til pappa som har alt.


Opplevelser er gaver han vil huske for livet. Velg mellom mange ulike opplevelser og tema. Kanskje pappa liker Racingtur på bane eller hva med whiskysmaking for to og leirdueskyting? Mangler du gaveideer til foreldre, så fortvil ikke - her hos huuray. Jeg gi henne noe så enkelt som duftelys og servietter med flotte print.


Ting som alltid er nødvendig, og som er fine å se på, pluss de blir brukt flittig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg