fredag 20. april 2018

Aktivitetskassen

Aktivitetskassen

Gå til nettsiden aktivitetskassen. Om aktivitetskassen. Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet, har på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet, ansvaret for videre drift og kvalitetssikring av deres idé- og ressursbank, bedre kjent som aktivitetsbanken.


Den inneholder aktiviteter og øvelser til nytte både fo. Finner du ikke det du leter etter? Aktivitetsdosetten er laget med brukerstyring i fokus. Gode skildringar gjer det enkelt å tilegne seg nye leikar og øvingar.


Gå inn på aktivitetskassen. ASK - Active Smarter Kids. Balanse fram bak parøvelse med benker: Alle Barn Ungdom Bev. Foreldreansvar og klassemiljø på Uranienborg skole. Sosiale aktiviteter for klassen utenom skoletid styrker samholdet i klassen.


Det gir mindre grobunn for negativ adferd som for eksempel mobbing. Med deres kunnskap om egen bedrift og vår teknologi og erfaring, oppretter vi en løsning tilpasset deres behov. Du har nå muligheten til å bygge opp en intern og morsom aktivitet som har potensial til å bli en tradisjon som samler hele selskapet.


Bokstavstafett Legg bokstaver på gulvet. Elevene kaster med en terning. Dersom de får tallet løper de til tallet og henter en bokstav. Bruke ball i leker og noen ballspill.


Aktivitetskassen

Være med i aktiviteter som utfordrer hele sanseapparatet og koordinasjonen. Sette navn på kroppsdeler. Vise evne til samhandling i ulike aktiviteter. Sanserom i barnehagen? Før et barn er født opplever det verden gjennom sansene i fra mors mage.


De hører, ser, føler, smaker og lukter. Men etter hvert som barnet vokser til, er dette kunnskap og en måte å hente lærdom på som ofte glemmes til fordel for fysiske aktiviteter. Her er noen Ideer til inntektsbringende aktiviteter og humanitære aktiviteter. Barna liker godt motoriske aktiviteter. De elsker å bruke kroppen, se hvor mye de mestrer og utfordrer seg selv hele tiden.


Vi laget en hinderløype med stoler, esker, bor benker og puter. Nyttig for alle som ønsker tips til å organisere fysisk aktivitet i hverdagen. Uansett hvilke mål du har med treningen, har vi kunnskapen som hjelper deg med å nå dem – i tillegg til å ha det gøy på veien!


Dette er en aktivitet som kan tilpasses alle fag og alle trinn i skolen. Her kan du leke inn geografi- og naturfagkunnskaper, gangetabellen, gloser, ordklasser osv. Kanskje en ny måte å gjennomføre prøver på? En kreativ aktivitet for alle elever i 1. Her blir det opplegg med dans - drama – maling og musikk. På trivselslederskoler skal barn og ungdom være aktive og inkluderende – med store smil om munnen!


Aktivitetskassen

Mobbefrie trivselsledere (TL) er elever som bidrar til et bedre samhold og et tryggere skolemiljø, gjennom organisert aktivitet i friminuttene. Vi ønsker at barna opplever glede og nysgjerrighet ved fysisk aktivitet og det å dele opplevelser sammen med hverandre. En hinderløype egner seg godt inne på kalde dager.


Hva: Lag en hinderløye inn. Akantus - Samlaget. Kunsthistorie -. Design a room - Geffrye UK. Digitalt silkemaleri.


Paintbox - National Gallery of Art (krever Shockwave) Lag et stillbilde - National Gallery of Art (krever Shockwave) Tegne enkle animasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg