onsdag 18. april 2018

Jentetur sverige

Book hotell i Sverige. Stort utvalg og lave priser. Gratis avbestilling! Finn den perfekte bilferie i Sverige med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!

Vi jenter kan ofte være litt kresne og pirkete på små detaljer som enten ødelegger, eller gjør hele turen. Her er suksess kriteriene for en vellykket jentetur : Direktefly, der det er mulig. Hit reiser du på jentetur Kun time med fly fra Oslo kan du nyte en Cosmopolitan til kr eller et glass champagne til kr! Publisert av Reisetips.


Ta en pause fra hverdagen med et luksuriøst weekend-opphold - Du trenger ikke reise langt for å koble av. Hva er vel bedre enn å reise bort en helg på hjemmebane og bli skjemt bort med god mat, trivelige aktiviteter og et fint hotell? Vi tipser om weekend-pakker: både for rolige spahelger, urban shopping og sporty friluftsliv.

Isbrytersafari og hvite eventyr i Vinter- Sverige. This content is password. I helga var Fokusjentene på tur til Sverige for å spille Askims Jultävling. Jentetur i svenske storbyer.


For mange av jentene var det deres første Sverigeturnering og det taklet de med glans. Det ble også et besøk på julemarkedet på Liseberg. Fredag ettermiddag satte vi oss i bilen og kjøre avgårde mot Göteborg.


Om du vil kombinere Shopping og Wellness med noe, så er det gjerne en god restaurant og en fancy nattklubb deretter. Hvor shopper man i Stockholm? Strømstad er mye mer enn bare billig grensehandel.


Lave priser, gammeldags sjarm, strender og 3soldager i året. Lisboa er en weekend-vinner som bare venter på å bli oppdaget, og vi har samlet høydepunktene. En perfekt jentetur bør inneholde spa, kultur, sprudlevann, god mat og selvsagt shopping. Europas beste shoppingbyer.


Planlegger du reisen godt, kan du rekke over mye på kort tid.

Det kan være lurt å dedikere hver dag til ett tema. Her har jeg snekret sammen en hel plan for deg, og du kan bare glede deg til en helg i Barcelona med en dæsj luksus. På flere av våre reisemål i Sverige kan du booke deg inn på et deilig spa-hotell. I vintermørket er det ekstra godt å skjemme seg bort med litt spa-luksus og få et lite avbrekk fra hverdagens travle dager.


Drømmer du om å samle hele jentegjengen og reise bort en helg? Kombinere luksuriøse spabesøk og shopping med strandliv, treningstimer og partynetter – eller en herlig blanding av alt. Spa deg ned på ærverdige Selma i Sverige.


Her finner du de beste reisemålene for en vellykket jentetur. Trening, yoga, god mat og drikke - på Sveriges eldste sparesort. Alle kan gjøre det de vil, akkurat som det skal være på jentetur. JENTETUR TIL KRETA.


Stockholmtips gir deg de beste tipsene for din reise til Stockholm. Nettsiden er en del av et større nettverk av reisesider fra Mita Media. Les mer om hvordan vi håndterer din personlige informasjon her: General Data Protection Regulation (GDPR). Bydelen er spesielt kjent for sine flotte gater og velbevarte hus i klassisk Göteborg stil, også kalt Landhövdingehus, hvor første etasje er bygget i mur og resten i tre.


Det at det allerede er to år siden mamma og jeg tok vår første jentetur til Stockholm er egentlig litt skremmende. For moro skyld legger jeg ved lenker til innleggene om denne turen også. I sommer planla vi igjen å besøke broderfolkets fine hovedstad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg