tirsdag 17. april 2018

Bursdagskort tekst 60 år

Bursdagskort tekst 60 år

Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til åringen. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei. Trenger du et godt sitat?


Mamma blir år om en uke og jeg sliter litt med hva jeg skal skrive på kortet. Hun syntes det er kjipt å bli og føler at livet slutter. Vennskap og sosiale. Tekst på bursdagskort!


Sosial prat og humor. Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive. Morsomme sitater til bruk på f. Da har du kommet på riktig sted.


Bursdagskort tekst 60 år

Alder - antall år Antall: sitater og ordtak. Se også hyggelige bursdagshilsener og morsomme sitater på fødselsdagskortet, eller ta en titt på varme ord og vers om vennskap. Jeg tenker på deg, og sender deg de aller beste ønsker på bursdagen din.


Bursdagskort – Side av 3. Jeg ønsker deg god helse og mange flere gode år å feire. Gratulerer med dagen din. Kast ikke bort tid med å telle lys på bursdagskaken din, tell heller lykkelige øyeblikk i livet ditt. Kos, klapp og klem til deg på dagen din!


Bursdagskort tekst 60 år

Du forblir like sprek gjennom alle år som går. I dag skal vi feire med kaker, vin og sang. Og stemningen blir topp hele dagen og natten lang. Vi hever vårt glass og tar en tår! Roper hurra, for dine år.


Alternative vers: I dag er det deg vi skal feire, selv om trynet ditt ser ut som størknet leire. For dem som nærmer seg de eller er eldre, er det ikke fullt så morsomt å høre om alt som kan skje når man er blitt eldre. Logg inn for å følge dette.


Bursdagskort tekst 60 år

Har en stor samling med gratis bursdagskort som kan printes ut. Krever registrering) Besøk siden: bluemountain. Fullstendig gratis nett-tjeneste med stort utvalg av både gratulasjons- og innbydelseskort.


Du redigerer og legger til tekst til kortene i nettleseren. Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell. Vel, etter å ha prøvd diverse programmer ble dette til en lek og hobby.


Så nå håper jeg du har printeren klar! Hva i all verden kan man skrive i gratulasjonskort til en som fyller åtti år som man egentlig ikke kjenner?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg