mandag 23. april 2018

Båten til kaptein sabeltann

Kaptein Sabeltann og Skatten i Kjuttaviga er en barne- og familiemusikal med tekst og musikk av Terje Formoe. Da Grusomme Gabriel kom opp av havet, grep panikken sjørøverne og de flyktet til havs. Gullet ble liggende igjen på stranden. Kongen på Havet hadde ingen anelse om at han hadde blitt lurt av Pinky, verdens yngste sjørøver. De forteller historien om Pinky.


Jeg vet ikke helt hvem som var mest spent på denne kvelden.

Jakten på den magiske diamant og års jubileum skulle bli vår første (men absolutt ikke siste) forestilling med Kongen av havet i den store hovedrollen. Her kan du leke med Sabeltann figurere dine når du er ute på havet og plyndrer! Se alle de flotte detaljene på den Sorte Dame, den er virkelig flott. Skip navigation Sign in.


Spørsmål ang snap’en fra sabeltann båten. Når du filmer så ser jeg du får med mange andre gjester, både voksne og barn. Spør du alle de om det er greit at de blir lagt ut på snap? Til eksempel fant jeg et bilde på instagram av min stedatter fra en skoleavslutning, noen andre hadde lagt det ut og min stedatter kom med på bildet.


Finn lavest pris på Leker fra en rekke nettbutikker.

Unge Pinky er også med på ferden. Formoe spilte selv hovedrollen, blant annet mot datteren Janne Formoei rollen. Captain Sparrow og co. Og show kan jeg love deg at det er.


På hver side av båten festet jeg et lite banner jeg malte “Andreas år” på, liker å hente inn slikt på bursdagskake. Han har også skrevet egne bildebøker. Må jo se hvem den er til ! Oppi skipet har jeg også plassert litt “sand”, tau etc.


Selv har jeg to sjørøvere som godt kunne tenkt seg en slik kake av Den Sorte Dame, men denne gangen ble den laget til Marcus sin årsdag. Det er aldri lett å skilles fra det kjæreste man har. Bør ikke brukes til glasurer gjordt av smör Kakebilde av sukker papir kan brukes på de fleste underlag, så som pisket fløte,.


Fylt med skummelt effektivt innhold til ferskvannsfiske! Her får familiens yngste alt som trengs for å få ferskvannsfisker som ørret, abbor og røye på kroken. Slukboksen i plast inneholder flere løse agnkroker og snaphvirvler.


Endelig helg og vi våknet opp til sol og sommer. Mannen i huset var ivrig og klarte å dra hele gjengen ut av sengene så vi kom oss av sted før klokka var i dag:) Det er jo litt som skal pakkes og ordnes når vi blir ute hele dagen og det tar jo litt tid. Norges mest berømte sjørøver har vært kongen på havet i hele år og erobrer stadig nye tilhengere.


Jeg vil veldig gjerne overraske ham med genser, men det virker som om det er umulig å få tak i oppskrift. Er det noen her som kan hjelpe meg?

Det var søte små Sunniva-er, mammaer med lapp over øyet og pappaer med Sabeltann -tørkle på hodet. Da jeg fikk øye på en far med sjørøvertørkle på hodet OG Bruce Springsteen t-skjorte kjente jeg at HER kan jeg nok finne meg skikkelig til rette. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg