mandag 30. april 2018

Føler meg gravid negativ test

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Føler meg gravid negativ test

Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Jeg føler meg gravid og har symptomer som at mensen har blitt borte, ømme bryster, murring i magen og slapp og sliten. Noen som har testet negativ med rfsu testen, men likevel var gravid ? Jeg gjorde det i dag tidlig! Har vært gravid før, og kjenner veldig mange sterke endringer i kroppen som stikking i høyre side, vondt i korsryggen og konstant mensmurring. Kjenner kroppen min ganske godt, så tror ikke jeg leter etter sympto.


Negativ graviditetstest, men gravid. Testet negativ dpo - kan jeg fremdeles være. Kan noen hjelpe meg? Føler jeg er gravi føler. Jeg tog en test i dag, som også var negativ.


Udover dette har jeg haft nogle vilde humørsvingninger som jeg ikke plejer. For en måned siden havde jeg ondt i maven og tog til læge og fik konstateret blærebetændelse. Det gik ikke rigtig væk, så tog til læge igen og der var ikke betændelse. Tidligere på ugen begynder jeg at føle mig gravid , min mand foreslår at tisse på en pin hvilket jeg gør, den er negativ. Etter det har jeg kjent meg uvanlig trøtt og jeg har ømmere bryster.


Føler meg gravid negativ test

Jeg har fått en del utflo noe som ikke er vanlig. Kort sagt føler jeg meg gravid , med en del tilsvarende symptomer som jeg hadde med førstemann. Med en gang jeg merket noe, tok jeg en test , og den var negativ.


Tok en test igjen etter noen dager, og den var svakt positiv. Jeg testet negativt på to tester to uker etter uteblitt mens, men kjente på kroppen at jeg var gravid likevel. Ventet to uker til, og tok en ny test.


Da var den også negativ , men streken gikk motsatt vei enn på bilde av negativ på esken. Ganske forvirret her nå. Kvalme som kommer og går. Ikke kastet opp)Vondt i livmoren når jeg går, hoster, nyser, ler og reiser meg.


Plutselig kommer det sterke mensensmerter og som blir borte på. Er i dag dpo, føler meg gravid så tok en test , men den var negativ , noen andre som har testet negativt 9dpo og testet positivt etter det? Samtidig så føler jeg på meg at jeg er gravid , det er akkurat som at jeg bare vet det. Desto mer frustrende er det når testene bare viser neagtivt resultat! Hei, jeg håper noen her kan hjelpe meg litt.


Føler meg gravid negativ test

Mine tester, av alle slag og prisklasser har gitt meg både negative og positive svar Det var til å bli fullstendig rett og slett. Men vart drittlei og tok meg ein tur til legen og fekk tatt ein blodprøve. DEN var positiv Jo då, det går utmerket godt an å teste negativt, å vere gravid likevel. Ja, eg har opplevd å få negativ test , men var gravid. Då eg skulle ha nr to, var mensen uregelmesseg etter forrige fødsel, så eg fekk negativ test då eg testa den dagen (eller var det dagen etter?) eg trudde eg skulle ha mensen.


Vart negativ , og eg tenkte ikkje meir på det før nokre uker seinare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg