tirsdag 10. april 2018

Foreningsmat suppe

En myk avokadesuppe toppet med mais og Red Hot Chili Flakes. Mange er med i ulike vennegjenger eller foreninger som treffes på fritiden. Her er inspirasjon til foreningsmat du kan servere neste gang klubben samles hjemme hos deg. Her samler jeg de beste oppskriftene som har dukket opp via venner, familie, bekjente, kokebøker, internett osv, eller som jeg har komponert selv i årene som har gått. Bruk en stavmikser til å mose alle grønnsakene til en jevn og fyldig suppe.


Bland inn creme fraiche og smak til med salt og pepper. Mens suppen koker: Skrell gulerot som du deler opp i tynne strimler. Stek strimlene i litt olje eller smør til de er gylne og sprø.


Dryss over litt flaksalt og la strimlene renne av seg på litt kjøkkenpapir. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Suppe med kjøttdeig og Tine krydderost kjøttdeig løk purreløk liter vann 3-kjøttbuljongterninger paprika. En fantastisk suppe med mange gode smaker. Passer perfekt som middag eller som foreningsmat. Server med nan eller annet godt brød.


Hildemor Rogalan Norway år ung kreativ dame fra jæren. Er veldig glad i interiør og alt som har med interiør å gjør. Har gutter i huset, min mann og våres gutter på 10år, år og minsten på år.


MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kylling er enkel og populær middag, både til hverdags og helg. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta. En venninne gav meg denne, og må bare dele med dere! Pasta Rosso jeg) god neve cashew nøtter, evt peanøtter Stek kylling og.


Hun er kvinnen bak en av Norges mest populære matblogger, Trines. Vet du ikke hva du skal servere? Her er festmat oppskrifter - alt fra forrett, hovedrett, tilbehør og dessert.


Alt i fra hva kokken anbefaler deg på en firestjerners restaurant til en ferdigpose fra Toro som er lettvint og lage. Supper - Suppe En suppe kan være så mangt. I FORM er Skandinavias største hjemmeside for kvinner om trening, sunnhet, løping og oppskrifter.


Her finner du nyttige tips og teknikker til å nå målene. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. ORIGINAL: trippi ORIGINAL: leelooMulig det er dumt sprøsmål, men hva er forening? Dersom du er på jakt etter en rett som smaker himmelsk, enkelt å lage og ikke minst noe nytt til foreningsmat bør du lage deg denne salaten!


Denne salaten fikk jeg servert for første gang hos Lisbeth da jeg var hjemme hos henne for å ta bilder av boligen. Dette er en Couscous salat med mye godt i!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg