onsdag 25. april 2018

Foreningsmat overskriften

Mange er med i ulike vennegjenger eller foreninger som treffes på fritiden. Her er inspirasjon til foreningsmat du kan servere neste gang klubben samles hjemme hos deg. Her samler jeg de beste oppskriftene som har dukket opp via venner, familie, bekjente, kokebøker, internett osv, eller som jeg har komponert selv i årene som har gått. I mangel på hva jeg skal kalle denne nydelige matretten må det bli den overskriften.


Dette herremåltidet fikk jeg servert hos Bente for ikke så lenge siden og nå håper jeg du kommer til å teste det ut. Enkelt, svært godt, noe nytt og spennende. Her går dagene fort som bare det, jeg har allerede vært tilbake i jobb en uke, nå er det helg og det skal bli deilig å slappe av med guttane.


I tillegg blir det litt latter rundt bordet. Det er deilig vær - vi griller og griller - steker lapper på takke, og dri. Jeg fikk et tips av en venninne, om å kjøpe Biosport på apoteket - tabletter inneholdende sink og selen, mot eksemen på hendene! Eksemen har kommet etter tvillingfødselen, og jeg innbiller meg at jeg har en form for ubalanse i hormoner eller noe - hvis ikke det rett og slett stammer fra det faktum at jeg ikke trener og svetter for tiden.


Utforsk denne tavlen til madsenskeie på Pinterest: Bakeverk. Se flere ideer om Bakeverk, Matoppskrifter og Kaker. This banner text can have markup.


Der er en første gang for alting, så i dag besluttede jeg mig for at tage alene på kaffebar for at nyde min eksistens. I min travle hverdag glemmer jeg ofte mig selv, dog ikke med vilje, men fordi hverdagens strabadser har det med at fylde dagens timer ☕️#127810; #hverdagensstrabadser #mandag #hverdagslykke #hverdag #localskaffebar #støtlokalt #kaffebar #kaffe #vinterhygge #.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg