fredag 27. april 2018

Kyllingfilet i ovn

Usikker på hva du skal ha til middag? Finn inspirasjon og tips her. Grill kylling sammen med marinerte grønnsaker. Vi har oppskriften. Du kan lage mye godt av kylling.


Her er tipsene som gjør at du får saftig og perfekt stekt kyllingfilet - enten du bruker ovn eller stekepanne. Det er det magreste kjøttet vi har, samtidig som det er fullt av sunne proteiner. I tillegg er det også mat som er enkel å tilberede på kort tid. Problemet er at overstekt kyllingfilet blir ganske tørr, og det er ikke så fristende. Det er ikke vanskelig, men det er noen triks du bør lære deg - her finner du dem.


Brun kyllingfilet raskt på begge sider i en stekepanne med litt margarin eller olje, legg filetene over i en ildfast form sammen med løk og paprika. Visp sammen ingredienser til sausen, og hell det over i formen. Kok byggris etter anvisning på pakken. Slik steker du kyllingfilet i ovnen.


Kyllingfilet i ovn

Kyllingfilet i ovn. Prisen har også gått ned. Mariner filetene med krydder du liker. Jeg er personlig svak for paprikapulver på kylling. Sett ovnen på 2°C.


Server med pasta, ris, i en gryte eller i en pai. Og det beste av alt: Både store og små liker det og kyllingretter er lette å lykkes med. Prøv våre enkle og raske retter av norsk kylling. God og smakfull variant av kyllingfilet.


Prøv gjerne ferdig fylte kyllingfileter fra ferskvaredisken hos MENY. For ekstra god smak, bland gjerne eplebiter i spinaten. Smørdampet spinat er også et smakfullt, supersunt og raskt laget tilbehør til kylling!


Smaker best med fløte, ris og grønnsaker. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Oppskrift på saftig og god kyllingfilet , hver gang. Dagbladet er en del av Aller.


Kyllingfilet i ovn

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Tok kyllingfileten min ut av frysen, pakket inn i aluminiums-papir og har ventet i over en time nå. Tok et test-kutt, rå inni enda. Tar forbanna lang tid å steke kyllingfilet i ovn.


Lurer på om aluminiumen burde ha luftehull kanskje? Enkel og rask middag i en travel hverdag. Serverer du rikelig med grønnsaker i tillegg, kan du spise deg mett uten å få i deg for mange kalorier.


Kyllingfilet i ovn

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Strø på salt, pepper, hakket hvitløk og hakket timian. Faktisk så spiser nordmenn mer enn kilo kylling hver i året. Legg på skiver av sitron. Råstekte poteter 8g små poteter ss olivenolje ts salt nykvernet pepper ss sesamfrø.


Tilbehør halvstekte. Ovnsbakt kylling er en sunn lunsj eller middag, som er enkel, rask og svært velsmakende. Del grønnsakene i like store biter – hvitløksfedd beholder du hele. Ha alle grønnsakene i en stor ovnsfastform, de skal ligge i ett lag.


Kyllingfilet i ovn

Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg